Etusivu > Uutiset > Sisältö

Pieni ehdotus laboratorion kokonaistilavuudesta

Sep 13, 2018

Me kaikki tiedämme, että laboratorion rakentamisen yhteydessä tarkastelemme ensin laboratorion perustamista koskevaa talousarviota. Miten suunnitellaan laboratoriomme spatiaalinen asettelu tietyissä budjettikuluissa?

Tämä on iso ongelma, ja haluan suunnitella laboratoriotilaa ja layout hyvin kohtuudella:

1. Veden ja sähkön varattujen sijaintipaikkojen suunnittelu: Asennuksen jälkeen määritetään kokonaisvaltainen vesivoiman sijaintipaikka ja toimitetaan asiakkaalle rakentamiseen.

2. Poistoilmajärjestelmän suunnittelu: Laboratorion uudessa rakentamis- tai kunnostushankkeessa osallistumme suunnitteluun ja lähetämme ammattisektoreita sivustoon ottaaksemme yhteyttä asianomaiseen henkilökuntaan laboratorion ilmanvaihtokuljettajan mukaan.

Määrä (kuten höyryhuonekuvun poistoilma) on suunniteltu tarjoamaan täydellinen ilmanvaihtosuunnitelma. Suunnitelmaan sisältyvät rakennuksen pakokaasuille varatut putkikaivojen sijainti, putkien jakelu ja eritelmät. Varmista tuuli, kun tuuletettu kantolaite on käytössä

Nopeus, pakokaasun määrä, melu ja muut indikaattorit vastaavat kansallisia standardeja.

lab furniture 9.13.jpg

3, turvallisuustilojen suunnittelu: kansainvälisten standardien mukaisesti, laboratoriokokoonpanossa turvallisuussäätimet, kaapit ja hätäsuihkut, hätäsilmäpesu ja muu turvallisuussuunnitelma.

4, tuotteen persoonallisuuden suunnittelu: Mukaan kokeellinen prosessi ja henkilöstön erityisvaatimukset, säätää tuotteen rakenne ja toiminta, suunnitella henkilökohtainen tuote vastaamaan käyttäjän vaatimuksiin.

5, ympäristöystävällinen muotoilu: Talouden kehityksen myötä ihmisten ympäristönsuojeluvaatimukset ovat yhä tiukempia. Tarjoa täydellinen pakokaasun puhdistuskäsittelyn ratkaisu kokeellisen polttokaasun tehokkaaseen ratkaisemiseen.

Päästöjen indikaattori.

6. Tuotesuunnittelun suunnittelu ja suunnittelu: Tarjoa ammatillisia neuvoja käyttöosastolle, tuotesuunnitelma, joka täyttää laboratoriostandardit ja käyttövaatimukset. Määritä tuotetyyppi laboratoriossa. Laboratorion vaatimukset ja standardit täyttävät määrät.

BOKA Labin high-end-räätälöinti on yhden luukun palvelualusta, johon kuuluvat vihreä tutkimusrakentaminen ja -suunnittelu, laboratoriokokonaisuuden yleinen suunnittelu, laboratorion sisäinen rakennustekniikka, laboratorion huonekalujen räätälöinti, laboratoriovälineiden kulutustarvikkeet, laboratoriotoimintojen ylläpito ja kokeilu. Laboratorion korkeatasoiset räätälöidyt palvelut, kuten huoneiden siirtäminen, laboratoriot online-ostoskeskustelu, laboratorion offline kokemus kirjastokokemuksesta.