Ruostumaton teräs sairaalavaunut ja Cart myytävänä

Ruostumaton teräs cart kutsutaan myös wire mesh siltaa käyttäen carbon steel/ruostumaton teräs luuranko, metalliverkkoa

Tuotetiedot

Ruostumaton teräs sairaalavaunut ja cart myytävänä

Ruostumaton teräs cart kutsutaan myös wire mesh siltaa käyttäen carbon steel/ruostumaton teräs luuranko, metalliverkkoa, teräksen sarake ja antistaattinen nylon pyörät valmistettu arkki kulmat sylinterin varusteet Säädä kiinnikkeen ja säädä paikka, joustava ja kevyt teräs sarakkeen jokaisen tuuman upotettu groove ympyrä ja ottaa pala ulkonevat kela kokoonpano, voi tarve säätää korkeutta ja lainsäädännöllään luonne elektrostaattista latausta , pikasäätö, helppo käyttää. Vahva ja kestävä, mesh arkki ja kerros hallituksen kahdesta bridge tyyppinen rakenne, jossa tasaisen.


Ominaisuudet:

1, BOKA vaunun käyttää ruostumattoman teräksen tuotanto, on etuja anticorrosive, korroosiota, helppo puhdistaa. Kaunis ulkonäkö, järkevä suunnittelu;

2, pyörät ovat raskaan design anti-staattinen sähkö hiilikuitu yleinen pyörä jarru pyörät;

Jos etsit ruostumattomasta teräksestä sairaalavaunut ja cart myytävänä BOKA on oltava paras valinta. Yhtenä johtavista valmistajien ja toimittajia Kiinassa meidän tehdas on suuri toimivalta tällä alalla. Tervetuloa ostaa tuotteitamme edulliseen hintaan ja tarkista hinnasto kanssamme.

Tutkimus