Pieni jalanjälki Lisää varastointiautomaatti ruostumattomasta teräksestä Valmistele kabinetin lääketieteellinen säilytys

Löydä pieni jalanjälki lisää varastosairaalan ruostumattomasta teräksestä valmisteltavaa kabinetin lääketieteellistä varastoa BOKAsta. Olemme yksi Kiinan johtavista valmistajista ja toimittajista, tervetuloa ostamaan tuotteitamme edulliseen hintaan, ja tervetuloa tarkistamaan myös hinnasto kanssamme.

Tuotetiedot

Pieni jalanjälki Lisää säilytyssairaalan ruostumattoman teräksen valmistelukaapia


1.Tuotteen esittely


Instrumenttikaappi on erityinen kaappi puhtaassa leikkaussalissa käyttöinstrumenttien säilyttämistä varten. Anestestiikkakaappi on erityinen kabinetti siistissä leikkaussalissa, joka estää tuhoamista. Lääketieteellinen kaappi on erityinen kaappi puhtaassa leikkaussalissa ei-anestheettisten lääkkeiden säilyttämistä ja jakelua varten.


2.Fearures / Edut


a. Kotelo on valmistettu korkealaatuisesta SUS304 ruostumattomasta teräksestä hiottu levy, pinta pysyy hienona kiiltävänä kuin äskettäin valmistettu.


b. Kotelon reunat on suunniteltu kaltevaan laippaan, kun kaappi asennetaan seinäpaneeliin, siinä ei ole likakerrosten sokeaa nurkkaa, mikä on hyvä ylläpitämään leikkaussalin ilmatilaa.


C. Kaapin sisällä on siirrettäviä vahvistettuja lasikerroksia, kerrosten lukumäärää voidaan säätää todelliseksi käytöksi.


3.Tuotteenäyttö


11

Mittaristo


12

Lääketieteellinen kaappi


13

Anesteesihoitaja


4.Specification


1_13


5.Structure


1_181

1_181_181_20


6.FAQ


Kysymys 1: Voitko antaa meille näytteen testaamista varten?
Kyllä voimme, näytteen tilauksen jälkeen, se valmistuu 5-10 päivän kuluttua
Kysymys 2: Kokosi ei täytä vaatimuksiamme, voisitko tuottaa meidän eritelmämme?
Kyllä, tietenkin, voimme tuottaa, koska mallisi sisältävät tavaroidemme kaikki osat.
Kysymys3: Mikä on MOQ ja maksuehdot.
MOQ hyväksyy yhden kappaleen, suoritamme maksun T / T, 30% talletus, 70% saldo ennen lähettämistä, hyväksymme myös West Unionin, MoneyGram, L / C
Kysymys4: Voitteko auttaa tavaroiden toimittamisessa maahan?
Meillä on ammattitaitoinen työntekijä tekemään merenkulun asiat
Kysymys5: Milloin voimme saada vastauksesi?
Teemme paremman ratkaisun 24 tunnin sisällä


7.Yhteystiedot


1,4
Tutkimus