Koriste laminaatit vaatekaapit valmistaa

BOKA laminaatti aluksella on suunniteltu korkeat antibakteerinen vaatimukset osasto, joiden lääketieteen alalla on tärkeä sovellus laminaatti aluksella.

Tuotetiedot

Koriste laminaatit vaatekaapit valmistaa

Koska kalusteet ja #39; s aineisto on omat erityisvaatimuksensa, täytyy ostaa antibakteerisia ominaisuuksia materiaalia, mutta myös palo, kosteutta, säteilynkestäviä, anti-staattinen ja muita ominaisuuksia.

BOKA laminaatti aluksella on suunniteltu korkeat antibakteerinen vaatimukset osasto, joiden lääketieteen alalla on tärkeä sovellus laminaatti aluksella. Lääketieteellinen osastot suurten ihmisvirran, potilaan pitoisuus, bakteerit, virukset ja muut helppo jalostus ja levittämistä sairaalan leikkaussaliin huonekalut anti bakteereihin eri osastoilla on erityisiä vaatimuksia, valtion lääketieteen alan huonekalujen materiaaleja ole yhtä tiukkoja vaatimuksia.


ominaisuudet

1, iskunkestävyys;

2, vesitiivis, ruosteenkestävä;

3, vedenpitävä ja paloturvalliset;

4, eivät tuota hometta, ei haise;

5, helppo puhdistaa ja kunnossapidossa.

6, kestävää;

7, design joustavuutta;

8, värikäs.

Jos etsit koriste laminaatit vaatekaapit valmistaa BOKA on oltava paras valinta. Yhtenä johtavista valmistajien ja toimittajia Kiinassa meidän tehdas on suuri toimivalta tällä alalla. Tervetuloa ostaa tuotteitamme edulliseen hintaan ja tarkista hinnasto kanssamme.

Tutkimus