Haponkestävät Lab keraaminen työtasot

Rongde laboratorion keraamisia tuotteita tutkimus-ja kehitys, tuotanto, yhden luukun jalostuskapasiteetti

Tuotetiedot

Haponkestävät Lab keraaminen työtasot


BOKA keraaminen TYÖTASOT ominaisuudet:

1, vaikutus veden puolella yksi laudaksi, voidaan tehokkaasti ehkäistä nesteen valuminen käytön turvallisuuden varmistamiseksi. :

Vedenpitävyys ja toimintaa konsolin yksi laudaksi tekniikan kuin ompelemalla, ongelman ratkaisemiseksi Biljardi ja ilmanvaihto työtaso pinta, samalla tehokkaasti estää prosessin kemialliset reagenssit vuoto käytön turvallisuuden varmistamiseksi.

2 vastustuskyky erilaisia kemikaaleja ja orgaanisia liuottimia (paitsi fluorivetyhappo) eroosiota.

Kestävät (lisäksi fluorivetyhappo vastaavan tyyppistä kemialliset reagenssit), vahva happo ja alkali ja orgaanisten liuottimien korroosiota, on yksi paras anti-korroosiota suorituskyky, taulukon.

3, kova ja vahva, naarmuuntumaton, vahva vastustuskyky, pitkä käyttöikä.

Kova ja vahva, kulutusta kestävä pinta. Anti vaikutus suorituskykyyn suorituskyky on erittäin hyvä tehokkaasti korvata toisessa taulukossa ei ole kulutusta kestävä vikoja, pitkä käyttöikä.

4, kestää saastumista, voimakas väri, anti-ikääntyminen, älä muuta väriä, helppo puhdistaa, tehokkaasti estää bakteerien kasvua.

Saksan tuonti korkea lämpötila lasitettu, sileä pinta ilman huokosiin, helppo puhdas, tehokkaasti estää jalostukseen bakteerit, erittäin kestävä saasteita, käyttö kestää UV-säteily aiheuttaa monia rikkomuksia, väri yritys, muuta väriä, ei ikääntymisen,

5, terveyden ja ympäristön suojelun säteilyn kansainvälisten normien mukaiset.

Ei sisällä myrkyllisiä aineita, ei säteilyä, syttymätön. Lämpöä ei tuota myrkyllisiä kaasuja ja aineiden turvallista ja ympäristöystävällistä.

6, vastustuskykyisiä 1550 ℃ korkean lämpötilan raja pelko tulipalo.

Kestävä 1500 ℃ raja korkean lämpötilan, pelko auki, liekki, syttymätön, ei vaahtoa, ei ole murtumia, pitkästä aikaa 600 ℃ korkean lämpötilan.

7, neljä sivua ja leikkauspinta lasitettu.

Ratkaista jokin laboratorio taulukon leikkauspinta ja pinta ei lasite sekaannusta saavuttamiseksi taulukon ja osan kaunis ja turvallinen.

8. usean koko soveltamisalaan, monivärinen professional räätälöity. :

Rongde laboratorion keraamisten tuotteiden tutkimus ja kehitys, tuotanto, yhden luukun jalostuskapasiteetti asiakkaan vaatimukset voidaan mukauttaa kaikenlaisia keraamiset countertops vuori hallituksen cup läpi.

Jos etsit haponkestävät lab keraaminen työtasot, BOKA on oltava paras valinta. Yhtenä johtavista valmistajien ja toimittajia Kiinassa meidän tehdas on suuri toimivalta tällä alalla. Tervetuloa ostaa tuotteitamme edulliseen hintaan ja tarkista hinnasto kanssamme.

Tutkimus