Parhaiten myyvä vaakavirtapuhdistuspenkki laboratoriojärjestelmän puhdistussarjoissa

Epoksihartsikansiin ja -alustoihin käytettäviä modulaarisia laboratoriokalustevalmistajia, joita käytetään yliopistoissa, korkeakouluissa, kouluissa, tutkimuslaitoksissa, tutkimus- ja kehityskeskuksessa, valtion laadunvalvonta- ja tarkastusosastolla, sairaalassa, elintarviketeollisuudessa, vesitehtaissa, mikrobiologiateollisuudessa, materiaalitieteessä ja tekniikassa, kosmetiikassa teollisuus, kemian ja fysikaalisen tekniikan osasto, ympäristöosasto, tarkastus- ja karanteeniosasto, laadunvalvonnan prosessointi, kosmetiikkateollisuus, sairaala, petrokemian tekniikka, apteekkiteollisuus, geenikehitys ja tutkimus, maatalousteollisuus ja muut teollisuudenalat.

Tuotetiedot

Parhaiten myyvä vaakavirtauspuhdistuspenkki laboratoriojärjestelmän puhdistussarjoissa


1.Tuotteen esittely

Vaakasuora virtauspuhdistuspenkki on eräänlainen paikallista ilmapuhdistuspenkki, jolla on vahvempi monipuolisuus, jota voidaan soveltaa laajalti teollisuuteen, kuten elektroniikka, maanpuolustus, tarkka instrumentti, mittari ja apteekki.

2.Features

a. Vaakasuuntainen jakotukki, aukaisupenkki ja kovensointi;

b. Varustettu paine-eromittarilla, joka voi hallita korkeahyötysuhteisen suodattimen vastusmuutoksia milloin tahansa;

C. Ilman määrää säätävää tuuletinjärjestelmää ja hienosäätökytkintä käytetään jännitteen säätämiseen sen varmistamiseksi, että työalueen ilmanopeus on aina ihanteellisessa tilassa;

d. Penkki on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja tehokas korroosiosuoja.

3.Structure

1_071_07

1_06

4.Tekniset parametrit

1_03


5.Yleiset UKK-kysymykset

Q1 : Missä on yrityksesi?

A1 : Guangzhou, Guangdong, Kiina (Manner)

Kysymys 2 : Kuinka yrityksesi tuotantokapasiteetti on?

A2 : Tämän on määritettävä tuotantoaika tilaamasi määrän perusteella.

Kysymys 3 : Kuinka kauan lähettäminen kestää tilauksen jälkeen?

A3 : Yleensä, kun olet tehnyt tilauksen, järjestä toimitussuunnitelma tarpeidesi mukaan kahden luonnollisen päivän sisällä. Kun olet suorittanut tilauksen, vahvistat sen mukanasi ja lähetämme sen, yleensä 25–40 päivää.

Q4 : Jos tarvitsen edelleen muita tuotteita, mutta yrityksesi ei, voitteko tarjota räätälöityjä?

A4 : Tietysti harkitsemme tätä tarpeidesi yksityiskohtien mukaan.

Kysymys 5 : Mitä minun pitäisi tehdä, jos muut kuin inhimilliset syyt vaurioittavat meitä tavaran vastaanottamisen jälkeen?

A5 : Voit olla varma, että tällaista tilannetta ei tapahdu, tuotteillemme tehdään useita laatutarkastuksia. Jos he tekevät niin, lähetämme ammattilaisia testaamaan ja neuvottelemaan.

6.Yhteystiedot

1,4


Tutkimus