Kemiallinen säilytyskaappi syttyvässä nesteessä

Reagenssikaappi, joka tunnetaan myös näytekaappeina, lääkekaapit, käytetään varastointiin lääkkeiden varastoimiseksi laboratorioreagenssikaapissa. Niiden ominaisuus on kätevä ja kestävä.

Tuotetiedot

Kemiallinen säilytyskaappi syttyvässä nesteessäReagenssikaappi, joka tunnetaan myös näytekaappeina, lääkekaapit, käytetään varastointiin lääkkeiden varastoimiseksi laboratorioreagenssikaapissa. Niiden ominaisuus on kätevä ja kestävä.

Materiaali on terästä, ruostumatonta terästä, puinen mateial. Monet värit teidän valinta. Tuntuu ilmaiseksi lähetä minulle tiedustella.

Jos etsit tehtaan hintalaboratorion metalli-laboratorion kemiallista reagenssia, BOKA: n on oltava paras valinta. Yhtenä johtavista valmistajista ja toimittajista Kiinassa tehtaallamme on suuri osaaminen tällä alalla. Tervetuloa ostamaan edulliset tuotteet ja tarkista hinnasto kanssamme.

Jos etsit kemiallista säilytyskaapelia syttyvästä nesteestä, BOKA: n on oltava paras valinta. Yhtenä johtavista valmistajista ja toimittajista Kiinassa tehtaallamme on suuri osaaminen tällä alalla. Tervetuloa ostamaan edulliset tuotteet ja tarkista hinnasto kanssamme.
Tutkimus