Vertikaalinen ilman virtausta puhtaan penkki laboratorio laminaarivirtaushuuvat kaappi sairaala

Laminaarinen virtaus kaappi on työtasolla tai samanlainen kotelo, joka luo hiukkanen Ilmainen työympäristön ottamalla ilmaa suodatusjärjestelmä ja uuvuttavaa se koko työtaso laminaarista tai kaksisuuntaisuus ilmavirrassa.

Tuotetiedot

Vertikaalinen ilman virtausta puhtaan penkki laboratorio laminaarivirtaushuuvat kaappi sairaala


Laminaarinen virtaus kaappi-näyte vain suojaamiseen

Laminaarinen virtaus kaappi on työtasolla tai samanlainen kotelo, joka luo hiukkanen Ilmainen työympäristön ottamalla ilmaa suodatusjärjestelmä ja uuvuttavaa se koko työtaso laminaarista tai kaksisuuntaisuus ilmavirrassa. Laminaarinen virtaus kaappi suljettu puolin ja jatkuvasti jatkuva ylipaine estämiseksi soluttautuminen saastuneen huoneilmaan.

Laminaarinen virtaus kaappi käytetään laajalti lääketieteellisen tutkimuksen laboratorioille, sairaaloissa, tuotantolaitoksia ja muiden tutkimus ja tuotanto ympäristöissä.


Haluatko tietää enemmän yksityiskohtia, voit lähettää meille tiedustella.

Nimi

TIM ZHENG

SÄHKÖPOSTI

INFO@BOKALABSYSTEM.COM

MOBILE

15013108038

PUHELIN

+86-20-39283092

WHATAPP

15013108038

LISÄÄ

RM 912 HI-TECH KEHITYKSEN PLAZA, 555 PANYU AVENUE NORTH, GUANGZHOU-KIINA

Jos etsit vertikaalinen ilman virtausta puhtaan penkki laboratorio laminaarivirtaushuuvat kaappi sairaala, BOKA on oltava paras valinta. Yhtenä johtavista valmistajien ja toimittajia Kiinassa meidän tehdas on suuri toimivalta tällä alalla. Tervetuloa ostaa tuotteitamme edulliseen hintaan ja tarkista hinnasto kanssamme.

Tutkimus