115 gallonan öljytynnyrisäiliö syttyvä nesteturvallisuuskaappi

Tehdasmaalien säilytyskaapit kemikaalien säilytyskaapit syttyvät ja räjähtävät säilytyskaapit öljypumpujen säilytyskaapit

Tuotetiedot

Erittely


Tuotetoiminto


1 Erota kaikenlaiset vaaralliset kemikaalit organisoidusti ja metodisesti.

2. Säilytä liuottimia lähellä työn tehostamiseksi

3. Paranna kemikaalien käytön mukavuutta lähellä työskentelyaluetta.

4. Ovien lukitusjärjestelmä sekä palo- ja räjähdyssuojatut tuuletusreiät parantavat paloturvallisuutta.

5 Säilytä vaarallisia kemikaaleja turvallisesti, vähennä palo-onnettomuuksia ja suojaa henkilöiden ja laitteiden turvallisuutta.

6 Parannetaan vaarallisten aineiden varastointimenetelmien (eristetty, erillinen tai erillinen varastointi) tunnistamista, varastointijärjestystä ja mukautettavuutta.Tuotenumero
115kplOven tyyppi
tuplakäsikirja
kapasiteetti
435LVakiohyllyjen määrä
2
Sisäinen ulottuvuus
140 * 77 * 152 cm
Hyllyssä olevien solkien määrä
16
Ulkomitat
150 * 86 * 165 cm

Etäisyys ensimmäisen osan solkesta kaapin yläosaan
17,5 cm
paino
210kgEtäisyys testiaukosta kaapin pohjaan viimeisessä osassa
16,5 cm
väri
Keltainen
Soljen väli
8 cm


tuotekohtainen suhde

1. Korkean suorituskyvyn turvakabinetti on läpäissyt EU: n CE-sertifikaatin ja saavuttanut OSHA-standardin (Yhdysvaltain työturvallisuushallinto).

2. Se täyttää NFPA: n (National Fire Protection Association) 30 artiklan vaatimukset ja sitä käytetään syttyvien ja räjähtävien nesteiden ja vaarallisten kemikaalien varastoinnin sääntelyyn.

3. Koko paloturvallisuuskaappi on rakennettu kaksikerroksisista palonkestävistä teräslevyistä, kaksikerroksisten teräslevyjen välinen tila on 40 mm ja se on täytetty erityisillä palonkestävillä materiaaleilla, mikä tekee palonkestävästä suorituskyvystä paremman erinomainen.

4. Käytä korkealaatuista kylmävalssattua teräslevyä lujuuden ja paremman palonkestävyyden lisäämiseksi.

5. Kaapin pohjassa oleva 50 mm korkea vuotamaton säiliö voi estää kemiallisten nesteiden vuotamisen mahdollisimman paljon.

6. Ainutlaatuinen galvanoitu laminaatti, korroosionestoaine, nestevuoto ja se voi tukea terästurvasäiliöitä jopa 400 LBS: iin saakka.

7. Kaappi ruiskutetaan pitkäaikaisella, lyijyttömällä epoksihartsimaalilla sisä- ja ulkopuolella kemikaalien kestävyyden maksimoimiseksi

8. Merkitty korkean näkyvyyden varoitusmerkeillä

9. Kaapin molemmille puolille on sijoitettu kaksi palosuojalaitteita.

10. Useita säädettäviä pultteja voidaan asentaa maan todellisen tasaisuuden mukaan.

11. Antistaattinen maadoituspuristin: Yksi pää on kytketty kaappiin (maadoituslevy kaapin oikeassa alakulmassa) ja toinen on maadoituspaalu sähköstaattisten häiriöiden estämiseksi.


Jos etsit 115 gallonan öljytynnyrisäilytyskaappia helposti syttyvää nestekaappia varten, BOKA: n on oltava paras valinta. Yhtenä johtavista valmistajista ja toimittajista Kiinassa tehtaallamme on suuri osaaminen tällä alalla. Tervetuloa ostamaan edullisen hinnan tuotteitamme ja tarkista hinnasto kanssamme.
Hot Tags: 115 gallonan öljytynnyrisäilytyskaappi syttyvä nestemäinen turvakaappi, Kiina, tehdas, valmistajat, toimittajat, hinnasto, alhainen hinta
Tutkimus

You Might Also Like