Ruostumattomasta teräksestä valmistettu saaren työpöytä Ruostumattomasta teräksestä valmistettu laboratoriopöytä laatikolla

MUKAUTETTAVA RUOSTUMATTOMAN TERÄKSEN TABLETTI PYÖRÄLLÄ LAATIKKOILLA Biologian, lääketieteen, maalilaboratorioiden ja siivoushuoneiden kannalta perusteellinen puhdistus ja desinfiointi ovat ensimmäisiä huomioitavia toimintoja. Se edellyttää myös, että laboratorion huonekalut on lääketieteellisesti puhdistettu, desinfioitu ja ne voidaan pitää puhtaina pitkään, kun taas tavallisia teräs- ja puuhuonekaluja on vaikea täyttää tämä puhtausvaatimus. Kokeilijoiden erilaiset vaatimukset huomioiden, Guangzhou BOKA Lab system tech.co., ltd on kehittänyt sarjan kokonaan ruostumattomasta teräksestä valmistettuja huonekaluja vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin.

Tuotetiedot


3

应用场景

Tuotteen nimiRuostumaton teräs pöytä ja kaappi
Työtaso15mm / 20mm / 25mm Ruostumaton teräs
LisävarustePesuallas, hana, pistorasia, kaasuhanat
Käsitellä304 Ruostumaton teräskahva
Pesuallas304 ruostumatonta terästä
MOQ1 sarja
OEM / ODMJoo
SovellusLääketieteellinen laboratorio / biologinen laboratorio / Elektroniikkatehdas / sairaala
PakkausPuinen kotelo
TodistusISO9001, ISO14001, CEErittelyn koko
1800 * 820 * 2000mm
Keskuspenkkireagenssiteline
L * 750 * 850 mm
Fringe-vaihe

L * 300 * 600-1100 mm
Sivupöydän reagenssiteline

Materiaalin rakenne304 Ruostumaton teräs
Korkea lämpötila600-1200℃
PainoErittelyn koon mukaan
PakkausKäämityskalvo, joka suojaa jalkaa, tarjotinta


.2.2

Ruostumattoman teräksen työpöydän yksityiskohdat


Kuvaus:Tämä tuote on valmistettu korkealaatuisesta 304 ruostumattomasta teräksestä valmistetusta neliöputkesta ja 304 ruostumattomasta teräksestä valmistetusta levystä, jotka käsitellään hitsaamalla, kiillottamalla, langanvetolla ja kiillottamalla.

Käyttötarkoitukset: Laboratoriopenkit, mittaripöydät, puhdistuspöydät jne.

Ominaisuudet:Ruostumattomasta teräksestä valmistettu työpöytä on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joka kestää heikkoja syövyttäviä aineita, kuten ilmaa, höyryä, vettä ja happoa, alkalia, suolaa ja muita kemiallisia syövyttäviä aineita. Se voi tehdä rakenteellisista komponenteista pysyvän teknisen suunnittelun eheyden ja soveltuu pölytiiviisiin ja korroosiota estäviin työympäristöihin, kuten laboratorioihin.

Ruostumattomasta teräksestä valmistetun pöydän materiaalirakenne:Käytä pääasiassa ruostumattomasta teräksestä valmistettua neliöputkea, ruostumatonta teräslevyä, työpöydän jalkaa voidaan säätää ylös ja alas epätasaiselle alustalle sopeutumiseksi, pöytä voidaan peittää antistaattisella kumityynyllä antistaattisen vaikutuksen saavuttamiseksi, jolloin siitä tulee yksi antistaattinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu työpiste.

Mukauttaminen:Asiakkaat voivat mukauttaa teknisiä tietoja ja mittoja todellisen sijaintinsa mukaan. Lukittavat laatikot voidaan asentaa.

Valinnainen sovitus:Sen lisäksi, että työpöytä on varustettu lamputelineillä, päivänvalolampuilla ja laatikoilla, se voidaan varustaa myös pistorasioilla.

Yksinkertainen rakenne:Joustava käyttö, jota ei rajoita komponenttien muoto, työaseman tila ja sivuston koko; ja asiakas voi räätälöidä tekniset tiedot. Laatikoita on saatavana.


1591242215(1)

Jos etsit ruostumattomasta teräksestä valmistettua saaren työpöytää ruostumattomasta teräksestä valmistetulla laatikolla, BOKA: n on oltava paras valinta. Yhtenä johtavista valmistajista ja toimittajista Kiinassa tehtaallamme on suuri osaaminen tällä alalla. Tervetuloa ostamaan edullisen hinnan tuotteitamme ja tarkista hinnasto kanssamme.
Hot Tags: ruostumattomasta teräksestä valmistettu saaren työpöytä ruostumattomasta teräksestä valmistettu lab-pöytä laatikolla, Kiina, tehdas, valmistajat, toimittajat, hinnasto, alhainen hinta
Tutkimus

You Might Also Like