PCR Lab -säiliön polymeraasiketjureaktion laboratorio

Siirrettävä PCR -suojalaboratorio on rakennettu bioturvallisuuslaboratorion standardien mukaisesti. Se perustuu yhteen tai kolmeen astiaan ja on varustettu erilaisilla edistyneillä instrumenteilla ja laitteilla laboratorion henkilöstön turvallisuuden takaamiseksi. Sille on tunnusomaista joustavuus ja nopea reagointi. Varustettu liikkuva laboratorio. Laboratoriota voidaan käyttää virusten nopeaan seulontaan, jotta voidaan saavuttaa nopea reagointi epidemioiden ehkäisyyn ja torjuntaan ja auttaa etulinjan sairaalaa suorittamaan testi.

Tuotetiedot


总分-1


Kokoonpanotyyppisen nukleiinihappotestin PCR-laboratorion rakentamisen edut
Suuri ajantasaisuus

Kun epidemia ilmenee, siirrettävä turvakotilaboratorio voidaan kuljettaa nopeasti paikkaan, jossa epidemia esiintyi testausta varten. Epidemian torjunnalla on parempia tuloksia.

Hyvä hyötysuhde Kun puhkeaminen tapahtuu, on rakennettava suuri määrä PCR-laboratorioita; puhkeamisen jälkeen suuri joukko käyttämättömiä PCR-laboratorioita aiheuttaa valtavan jätteen. Mobiililaatikko-PCR-laboratorio ratkaisi juuri tämän ongelman olettaen tyydyttävän kiireelliset tarpeet (kun (Lähes 100 kilometriä) Epidemian ilmetessä se voidaan kuljettaa nopeasti paikkaan, jossa epidemia tapahtui, jotta tarkastushenkilöstö voi suorittaa tarkastuksen Sen on todella oltava käyttämättä, ja se voidaan ottaa käyttöön myös silloin, kun se on tarpeen pitää kunnolla.
Vähennä levitystä Laatikko-PCR-laboratorio kuljetetaan paikkaan, jossa epidemia esiintyy, vähentäen potilaiden virtausta, vähentäen siten viruksen leviämispolkua ja -aikaa, ja myös epidemia on hyvin hallittavissa.
Lyhennä näytteen siirtoaikaa Potilasnäytteissä, joissa ei ole testattavaa henkilöstöä, ei laboratoriossa testattavissa, tai toimitusajan ja muiden ongelmien vuoksi, ensimmäinen tarkastus viivästyy pari päivää, viruksen nukleiinihapon tarkkuus on huomattavasti erilainen, virhe tulee olemaan suhteellisen suuri. Jos havaitsemisaikaa voidaan lyhentää, tarkkuus paranee huomattavasti, taudinaiheuttajan havaitsemisaika lyhenee ja viruksen leviämisetäisyys lyhenee, mikä vaikuttaa perustavanlaatuisesti epidemian hallintaan.

Kun kaappi ei ole täydellinen ympäristölle, seuraavat laitteet voidaan valita toimimaan erilaisissa ympäristöissä.

Integroitu PCR-jätevedenkäsittelykone

1. Tarkoitus käsittelyn jälkeen: Jätevedet johdetaan kunnallisiin putkistoihin käsittelyn jälkeen.
2. Käsitellyn veden tilavuus: GGt;=0,2T / D
3. Laitteen virransyöttö: 220 V
4. Käyttötapa: jatkuva toiminta, ilman valvontaa
5. Ohjaustila: täysin automaattinen ohjaus
6. Prosessin vaatimukset: heterogeeninen katalyysi + hapettuminen
Jäteveden keräyssäiliö

1. Räätälöity ruostumattomasta teräksestä valmistettu uima-allas: lattiaan asennettava, kattoon kiinnitettävä, täysin hitsattu ja kestävä, varattu rajapinta.
2. Valmiissa PP-vahvistetuissa kerroksissa, jotka on muodostettu kääntämällä kertaalleen, ei ole aukkoja, joilla on hyvä tiivistyskyky ja varattu rajapinta

genset

asoliinigeneraattori mobiili sähkökäynnistys, generaattori 380V kolmivaiheinen 20 kW koko kuparimoottori, korkea luotettavuus, vahva yhteensopivuus, erinomainen kantokyky.


Jos etsit pcr lab-siirrettävää säiliöpolymeraasiketjureaktion laboratoriota, BOKA: n on oltava paras valinta. Yhtenä Kiinan johtavista valmistajista ja toimittajista tehtaallamme on suuri osaaminen tällä alalla. Tervetuloa ostamaan edullisia tuotteita ja tarkista hinnasto kanssamme.
Hot Tags: pcr lab mobiili säiliö polymeraasiketjureaktion laboratorio, Kiina, tehdas, valmistajat, toimittajat, hinnasto, alhainen hinta
Tutkimus

You Might Also Like