Industrial Lab Ruostumattomasta teräksestä valmistettu säilytyskaappi Tulenkestävä syttyvä turvakaappi

Kansainvälisen käytännön mukaan on neljä väriä yhteisiä käytettyjä kemikaaleja varastointi turvakaappi tallentaa erilaisia vaarallisia kemikaaleja.
Yleensä keltaisia kaappeja käytetään syttyvien kemikaalien varastointiin, palavien kemikaalien punaiseen, heikkojen syövyttävien kemikaalien siniseen (voimakkaasti syövyttäviä kemikaaleja voidaan varastoida vain PP (polypropeeni) materiaaliin
varastointikaappi), kuten rikkihappo, typpihappo, fluorivetyhappo ja muut voimakkaasti syövyttävät kemikaalit), ja valkoista käytetään myrkyllisten kemikaalien varastointiin.
Väri on erottaa eri tyyppisiä kemikaaleja varastointiin ja kätevä käyttää. Kunkin turvakaapin cocmon-vaikutus on palontorjuntaan, lämmöneristys ja turvallinen varastointi.

Tuotetiedot
Ominaisuuksia:

1.Palonkestävä turvakaappi koko kaksikerroksinen palonkestävä teräslevy rakenne, kahden teräslevyt on erotettu 40mm, sisäinen täyttää erityisen palonkestävä materiaali, palontorjuntatoiminto on merkittävämpi.
2.Käyttää korkealaatuista kylmävalssattua teräslevyä, joka saa lujuutta, palontorjuntatoiminto on parempi .
3.Pohja 50mm korkea neste tiukka eristys kaapin runko voi suuresti pitää kemian nestevuoto.
4.Yksinomainen "spill-catcher" hyllyt voivat olla 400 lbs teräs turvallisuus voi, joka voi estää korroosion ja pitää nestettä vuotaa.
5.Kestävä ja kemiallisesti kestävä, ei-lyijyä epoksihartsi maali on maalattu ulos ja sisälle, maksimoiden anti-kemiallisen kyvyn vaikutukset.
6.Käyttämällä kolmea kieltä korkea tunnistettu tarroja, anti-syövyttävä.
7.Kaksi palonkestävä tuuletusaukkojen kanssa sisäänrakennettu flash pidättimet strategisesti sijoitettu molemmin puolin kaapit.
8.Neljä säädettävää "läikkyvää" vaakasuoraa hyllyä voivat taata kaapin rungon vakaan.Jos etsit teollista laboratorion ruostumattomasta teräksestä valmistettua säilytyskaappia tulenkestävää syttyvää turvakaappia, BOKA:n on oltava paras valinta. Yhtenä Kiinan johtavista valmistajista ja toimittajista tehtaallamme on suuri osaaminen tällä alalla. Tervetuloa ostamaan edulliset tuotteemme ja tarkista hinnasto kanssamme.
Hot Tags: teollinen lab ruostumattomasta teräksestä varastointi kaappi tulenkestävä syttyvä turvakaappi, Kiina, tehdas, valmistajat, toimittajat, hinnasto, alhainen hinta
Tutkimus

You Might Also Like