College Lab -pöydän laboratoriokalusteet koulukemikaaliluokalle

Uusi rengasmainen opetuskemian koepenkki, Kokeellinen alusta on
välttämättömät peruslaitteet kemiallisessa kokeessa. Sen suunnittelun tulisi olla kiinni
toiminnalliselle periaatteelle, ja kokeellisen alustan ei tarvitse vain täyttää
erityiset tarpeet opetusprosessissa, mutta vastaavat myös
ympäristönsuojelu, turvallisuus ja kohtuullinen tilankäyttö. Rengasmainen
opiskelijoiden kokeellinen taulukko, jolla on yksinkertainen rakenne, on turvallinen ja
ympäristöystävällinen kokeita suoritettaessa, on kätevä käyttää, ja
parantaa huomattavasti opiskelijoiden kokeellista ympäristöä

Tuotetiedot

Suurin osa opiskelijoista' kemiallisen laboratorion koepöydät ovat suorakaiteen muotoisia. Verrattuna tieteellisessä tutkimuksessa käytettyyn kokeelliseen alustaan, opetuksessa käytetty koealusta vie suuremman osan tilaa, ja sillä on korkeammat vaatimukset opettajien ja opiskelijoiden vuorovaikutuksessa, opetuksessa ja oppimisessa, vianetsinnässä ja muissa näkökohdissa. Samanaikaisesti meidän tulisi kiinnittää huomiota opiskelijoiden' ympäristötietoisuus ja vihreä käsite.


materiaaliMetalli, puu, ruostumaton teräs, teräs-puu
VäriBule, valkoinen, vihreä, musta tai räätälöinti
KokoVakiokoko tai tarpeen mukaan voimme räätälöidä sinulle
RakenneC-runko, H-runko, Lattiakiinnitys
MittatilaustyönäMitat, väri ja rakenne
Työtaso

(1) Kiinteä fysikaalis-kemiallinen levy (12,7 mm / 17 mm / 19 mm Shanghai VIA Asia kiinteä fysikaalis-kemiallinen levy tai 12,7 mm / 17 mm / 19 mm Ruixin kiinteän ytimen fysiikan ja kemian levy)
(2) Se ottaa käyttöön Shanghai Weisheng Aaike -levyosan (12,7 mm / 17 mm / 19 mm), joka on antibakteerinen ja helppo puhdistaa. Se on kiillotettu ja kiillotettu reunahiomakoneella (vesimylly).
(3) epoksihartsitaso (kotimainen epoksihartsitaso 15 mm / 19 mm tai Du-tuontien vastainen epoksihartsitaso 15 mm / 19 mm)
(4) Maahantuotu hollantilainen Trespa (13mm / 16mm / 19mm), antibakteerinen, helppo puhdistaa, kiillotettu etureunan hiomakone (vesimylly)
(5) Se ottaa käyttöön keraamisen levyn työtason, paksuus 20mm, korkean lämpötilan kestävyys, reuna kiillotettu ja kiillotettu, kaunis ja sileä
(6) Se ottaa käyttöön 25 mm paksu korkealaatuinen MDF ja 0,8 mm paksu viilun fysikaalis-kemiallinen levy.

Etu- ja takapalkithitsattu teräsputkella 30 * 60 * 1,5 mm, pinta on peitattu
OviSe on valmistettu 1,0 mm paksusta korkealaatuisesta kylmävalssatusta teräslevystä, kaksikerroksinen, sisä-ja ulkopuolella, täynnä äänieristävällä materiaalilla
KaappiKäytetään 1,0 mm paksu korkealaatuinen kylmävalssattu teräslevy, kaikki työkappaleet leimataan ja hitsataan muotilla, hitsausosa tasoitetaan ja kiillotetaan
LaatikkoSe on valmistettu korkealaatuisesta kylmävalssatusta teräslevystä, jonka paksuus on 1,0 mm, kaksikerroksinen ja soljallinen, täytetty äänieristävällä materiaalilla
Aktiivinen taustaleimattu 1,0 mm paksulla korkealaatuisella kylmävalssatulla teräslevyllä, pinta on peitattu
Käsitellä1. C-tyypin metalliseoskromikahva, kaunis ulkonäkö, käyttäjäystävällinen muotoilu;
2. Alumiiniseoksesta kovera lyhyt kahva, kaunis ulkonäkö, käyttäjäystävällinen muotoilu.
3. Se hyväksyy alumiiniseoskahva, muotinmuodostus, kemiallinen käsittely pinnalla, korroosionkestävyys, kaunis ulkonäkö ja humanisoitu muotoilu.
Liukukisko1. Hiljainen kolmiosainen liukukisko, muotinmuodostus, pinta ruiskutettu epoksijauheella, korroosionkestävä
2. Se ottaa käyttöön korkealaatuisen kylmävalssatun teräslevymuotin kertaluonteiseksi muovaamiseksi kulutuskestävällä hihnan valu nailonipyörän liukukiskolla.
Sarana1. Itsesulkeutuva seosaranna, ovi avataan [175 °], automaattinen paluu on hiljaa suljettu, ulkonäkö on kaunis, ei melua, korroosionkestävyyttä ja pitkä käyttöikä;
2. Sarana: Siinä on korkealaatuinen 304 # ruostumattomasta teräksestä valmistettu sarana, jolla on korroosionkestävyyden, kosteudenkestävyyden, ruostumisen estämisen ja pitkän käyttöiän etuja.
3. Säädettävät jalat: ruostumattomasta teräksestä valmistettu erikoisteräsruuvi ruostumattomasta teräksestä, kantava, kosteutta kestävä, ruostumaton, luistamaton, antibakteerinen, ruosteenesto, voi säätää kaapin korkeutta 30-50MM sisätiloissa; ulkonäkö on kaunis, muotoilu on humanisoitu.


1591242215(1)

Jos etsit yliopistolaboratorion pöydän laboratoriokalusteita koulukemikaaliluokkaan, BOKAn on oltava paras valinta. Yhtenä Kiinan johtavista valmistajista ja toimittajista tehtaallamme on suuri osaaminen tällä alalla. Tervetuloa ostamaan edullisia tuotteita ja tarkista hinnasto kanssamme.
Hot Tags: college lab taulukon laboratoriokalusteet koulujen kemikaaliluokalle, Kiina, tehdas, valmistajat, toimittajat, hinnasto, alhainen hinta
Tutkimus

You Might Also Like