22 gallonan varastointi kaappi syövyttäville nesteille

Keltainen palaville nesteille Punainen syttyville nesteille Sininen syövyttäville nesteille Vihreä torjunta-aineille ja torjunta-aineille

Tuotetiedot

Erittely


Tuotetoiminto


1 Erota kaikenlaiset vaaralliset kemikaalit organisoidusti ja metodisesti.

2. Säilytä liuottimia lähellä työn tehostamiseksi

3. Paranna kemikaalien käytön mukavuutta lähellä työskentelyaluetta.

4. Ovien lukitusjärjestelmä sekä palo- ja räjähdyssuojatut tuuletusreiät parantavat paloturvallisuutta.

5 Säilytä vaarallisia kemikaaleja turvallisesti, vähennä palo-onnettomuuksia ja suojaa henkilöiden ja laitteiden turvallisuutta.

6 Parannetaan vaarallisten aineiden varastointimenetelmien (eristetty, erillinen tai erillinen varastointi) tunnistamista, varastointijärjestystä ja mukautettavuutta.Tuotenumero
22 gallonaaOven tyyppi
Yhden / kahden manuaalinen
kapasiteetti
83LVakiohyllyjen määrä
2
Sisäinen ulottuvuus
152 * 49 * 36 cm
Hyllyssä olevien solkien määrä
46
Ulkomitat
165 * 59 * 46cm

Etäisyys ensimmäisen osan solkesta kaapin yläosaan
17,5 cm
paino
85kgEtäisyys testiaukosta kaapin pohjaan viimeisessä osassa
16,5 cm
väri
Keltainen, punainen, sininen
Soljen väli
10 cm


Tuote-erittely


1. Korkean suorituskyvyn turvakabinetti on läpäissyt EU: n CE-sertifikaatin ja saavuttanut OSHA-standardin (Yhdysvaltain työturvallisuushallinto).

2. Se täyttää NFPA: n (National Fire Protection Association) 30 artiklan vaatimukset ja sitä käytetään syttyvien ja räjähtävien nesteiden ja vaarallisten kemikaalien varastoinnin sääntelyyn.

3. Koko paloturvallisuuskaappi on rakennettu kaksikerroksisista palonkestävistä teräslevyistä, kaksikerroksisten teräslevyjen välinen tila on 40 mm ja se on täytetty erityisillä palonkestävillä materiaaleilla, mikä tekee palonkestävästä suorituskyvystä paremman erinomainen.

4. Käytä korkealaatuista kylmävalssattua teräslevyä lujuuden ja paremman palonkestävyyden lisäämiseksi.

5. Kaapin pohjassa oleva 50 mm korkea vuotamaton säiliö voi estää kemiallisten nesteiden vuotamisen mahdollisimman paljon.

6. Ainutlaatuinen galvanoitu laminaatti, korroosionestoaine, nestevuoto ja se voi tukea terästurvasäiliöitä jopa 400 LBS: iin saakka.

7. Kaappi ruiskutetaan pitkäaikaisella, lyijyttömällä epoksihartsimaalilla sisä- ja ulkopuolella kemikaalien kestävyyden maksimoimiseksi

8. merkitty näkyvillä varoitusmerkeillä

9. Kaapin molemmille puolille on sijoitettu kaksi palosuojalaitteita.

10. Useita säädettäviä pultteja voidaan asentaa maan todellisen tasaisuuden mukaan.

11. Antistaattinen maadoituspuristin: Yksi pää on kytketty kaappiin (maadoituslevy kaapin oikeassa alakulmassa) ja toinen on maadoituspaalu sähköstaattisten häiriöiden estämiseksi.


Hot Tags: 22 gallonan varastointi kaappi syövyttäville nesteille. tehdas, valmistajat, toimittajat, hinnasto, alhainen hinta
Tutkimus

You Might Also Like