Ilmapuhallinpuhallin laboratoriolaitteiden ilman puhdistamiseen

ilmanpuhdistinpuhallin laboratoriolaitteiden ilman puhdistamiseksi Päätuotteet Tuote Johdanto HGF4-72 -sarjan keskipakoispuhallin on alkuperäisen 4-72-tuulettimen perusta. Suorituskykyinen, tehokas, vähän energiaa käyttävä, ympäristöystävällinen tuuletin parannetulla suunnittelulla . Tämä malli on ...

Tuotetiedot

ilmanpuhdistinpuhallin laboratoriolaitteiden ilman puhdistamiseksi

YHTIÖ


päätuotteet


11

Tuotteen esittely


1

HGF4-72 -sarja FRP-keskipakoispuhallin on alkuperäisen 4-72-tuulettimemme perusta. Suorituskykyinen, suorituskykyinen, vähän energiaa kuluttava, ympäristöystävällinen tuuletin parannetulla suunnittelulla. Tämä malli on muotoiltu enemmän

Se sopii kaasuvirtaustehoon ja sen koko voidaan sovittaa hyvin ilmakanavaan. HGF4-72 -sarjan FRP-keskipakoispuhallin on suunniteltu ja parannettu metalli-4-72-tuulettimen suoritusparametrien perusteella. Se on valmistettu vinyylihartsikomposiittimateriaalista. Tämä tuuletinsarja voi kuljettaa happamia ja emäksisiä komponentteja sekä kemiallisen koostumuksen syövyttäviä kaasuja. Kuljetetun kaasun ei saa sisältää viskoosia aineita ja sisältämää jauhetta Pöly ja kovat hiukkaset s150mq / m. Kaasun lämpötila s60 ° C, suhteellinen kosteus s100%. Työsarjan tuulettimella on korkea lujuus, kevyt, ei ole helppo ikääntyä, hyvä korroosionkestävyys ja melu alhainen, vakaa toiminta ja niin edelleen. Se on korkea hyötysuhde, korkea suorituskyky, alhainen energiankulutus universaali ruosteenestoaine. Tätä tuuletinsarjaa käytetään laajalti kemianteollisuudessa, galvanointihapetuksessa, voimalaitoksen laboratoriossa, linja A Paikka, jossa syövyttävät kaasut sisältyvät tienlevyihin ja ympäristönsuojelulaitteisiin.

2


3


4


5


Tuotteen sertifiointi

ZHEGNSHUBANNER1


Tuotteen lisävarusteet


配件


立体 图


Liittyvät tuotteet


DAHAIBAO4

Yrityksen esittely


tuoli yhteinen1

Guangzhou Boka Lab -järjestelmätekniikka. Co, Ltd on ammattimainen laboratoriokalusteiden valmistaja ja integroitu lab-suunnittelija. Viimeisen 5 vuoden aikana tuotteemme ovat laajalti tunnustettuja ja varustettuja hyvin varustetuilla tiloilla ja vahvalla teknisellä voimalla.
luottaa yli 2200 asiakasta 80 eri maassa.
Tarjoamme laboratoriosuunnittelun ja -suunnittelun, laboratoriokalusteiden valmistuksen, laboratorioteknisten järjestelmien rakentamisen, asennuksen, laboratoriotietojen hallintajärjestelmän ja laboratorion avaimet käteen -projektin ammattimaista palvelua. Laaja tuotevalikoima, hyvä laatu, kohtuulliset hinnat ja tyylikkäät mallit, tuotteemme ovat laajasti käytetään yliopistoissa, yliopistoissa, kouluissa, tutkimuslaitoksissa, T & K-keskuksessa, valtion laadunvalvonta- ja tarkastusosastolla, sairaalassa, elintarviketeollisuudessa, vesitehtaissa, mikrobiologiateollisuudessa, materiaalitieteessä ja tekniikassa. kosmetiikkateollisuus, kemian ja fysikaalisen tekniikan osasto, ympäristöosasto, tarkastus- ja karanteeniosasto, laadunvalvonnan prosessointi, kosmetiikkateollisuus, sairaala, petrokemian tekniikka, apteekkiteollisuus, geenikehitys ja tutkimus, maatalousteollisuus ja muut teollisuudenalat.
Tällä hetkellä yrityksemme tuotteita on sovellettu laajasti eri aloilla, kuten korkeakouluissa ja yliopistoissa, tutkimuslaitoksissa, ruokayrityksissä. Uskomme siihen, että "Vahvista laboratorion unelma, paranna kilpailukyvyn ydintä", työskentelemme periaatteella "Ammattitaito, tarkkuus, vastuullinen, innovaatio".


Yrityksen sertifikaatit


证书


Yhteystiedot

1,4

Tutkimus