2019 kuuma myynti säädettävä PU-nahka ESD Lab -jakkara baarijakkara

Löydät BOKA: n 2019: n kuumakäyttöön sopivan PU-nahkaisen ESD Lab-jakkaraton baarijakkarat, saat laadukkaan ja tehdashinnan. Valmistamme myös metallisia modulaarisia laboratoriokalustevalmistajia, joilla on epoksihartsikansi ja -allas, joita käytetään yliopistoissa, korkeakouluissa, kouluissa ja tutkimuslaitoksissa , T & K-keskus, valtion laadunvalvonta- ja tarkastusosasto, sairaala, elintarviketeollisuus, vesiteollisuus, mikrobiologiateollisuus, materiaalitiede ja tekniikka, kosmetiikkateollisuus, kemian ja fysikaalisen tekniikan osasto, ympäristöosasto, tarkastus- ja karanteeniosasto, laadunvalvonnan käsittely, kosmetiikkateollisuus , sairaala-, petrokemiantekniikka-, apteekkiteollisuus-, geenikehitys- ja tutkimus-, maatalous- ja muut teollisuudenalat.Tervetuloa yhteistyöhön kanssamme!

Tuotetiedot


2019 kuuma myynti säädettävä PU-nahka ESD Lab -jakkara baarijakkara

YHTIÖ


Tuotetiedot

tuoli yhteinen3

chair3


Monipuolinen tyyli

chair3.1

Vinkkejä : Jos haluat tilata, kerro meille tarvitsemasi mallinumero!

Tuotteen sertifiointi

DAHAIBAO2

Aiheeseen liittyvä tuote

DAHAIBAO4

Lisää tuotteita


11


Yrityksen esittely

Guangzhou Boka Lab -järjestelmätekniikka. Co, Ltd on ammattimainen laboratoriokalusteiden valmistaja ja integroitu laboratorioinsinööri. Viimeisen 5 vuoden aikana, hyvin varustetuilla tiloilla ja vahvalla teknisellä voimalla, tuotteemme ovat laajalti tunnustettuja ja uskoneet yli 2200 asiakkaalle 80 eri maassa.
Tarjoamme laboratoriosuunnittelun ja -suunnittelun, laboratoriokalusteiden valmistuksen, laboratoriotekniikan rakentamisen, asennuksen, laboratoriotietojen hallintajärjestelmän ja laboratorion avaimet käteen -projektin ammattimaista palvelua. Laajalla tuotevalikoimalla, hyvällä laadulla, kohtuullisilla hinnoilla ja tyylikkäillä malleilla tuotteitamme käytetään laajasti yliopistossa, yliopistossa, kouluissa, tutkimuslaitoksissa, T & K-keskuksessa, valtion laadunvalvonta- ja tarkastusosastossa, sairaalassa, elintarviketeollisuudessa, vesitehtaissa, mikrobiologiateollisuudessa, materiaalitieteessä ja tekniikassa. kosmetiikkateollisuus, kemian ja fysikaalisen tekniikan osasto, ympäristöosasto, tarkastus- ja karanteeniosasto, laadunvalvonnan prosessointi, kosmetiikkateollisuus, sairaala, petrokemian tekniikka, apteekkiteollisuus, geenikehitys ja tutkimus, maatalousteollisuus ja muut teollisuudenalat.
Tällä hetkellä yrityksemme tuotteita on sovellettu laajasti eri aloilla, kuten korkeakouluissa ja yliopistoissa, tutkimuslaitoksissa, ruokayrityksissä. Uskomme siihen, että "Vahvista laboratorion unelma, paranna kilpailukyvyn ydintä", työskentelemme periaatteella "Ammattitaito, tarkkuus, vastuullinen, innovaatio".


Yhteystiedot

1,4

Tutkimus