Etusivu > Näyttely > Sisältö

Miksi kaikki teräskoepenkki on ympäristöystävällisin

Aug 01, 2018

Pitkäikäinen kuluttajien huoli puun laboratoriopöydälle on formaldehydin vapautuminen. Loppujen lopuksi puinen laboratorion puoleinen pöytä käyttää usein monia kemiallisia raaka-aineita, jotka sisältävät formaldehydiä tuotantoprosessissa. Tämä turvallisuusongelma on myös aiheuttanut monien kuluttajien huolissaan. Ei ole tehokasta kierrätysmenetelmää eliminoidulle puupolttoainepuolelle, joka saastuttaa ympäristöä ja tilaa tilaa. Tänään BOKA tuli tutustumaan sinut teräslaboratorion puolelle, kaikki edellä mainitut ongelmat ratkaistiin. Miksi kaikki teräskoepenkki on ympäristöystävällisin:

8.01.jpg

Materiaalien valinnasta tuotantoprosessiin ja käytöstä poistamisen jälkeen kaikki teräslaboratoriopuolueet eivät tuota resurssien tuhlausta yhteiskuntaan, eikä niillä ole epäsuotuisaa vaikutusta ekologiseen ympäristöön. Se on uudelleenkäytettävä kokeellinen huonekalu- tuote.

Turvallisuussyistä puu on helppo polttaa ja monista puristetuista levyistä valmistetun puupöydän polttaminen vapauttaa myrkyllisiä ja haitallisia kaasuja, eikä kaiken teräksen laboratorion puolella ole tällaisia huolenaiheita lainkaan. Lisäksi, verrattuna puun laboratorion sivupöydän, se on mildewed ja säröillä muuttamalla sisäilman lämpötilaa ja kosteutta. Kaikkien teräslaboratorion sivupöytä on suhteellisen vakaa, eikä lämpötila ja kosteus täysin vaikuta siihen, ja käyttöprosessi on enemmän huolettomia.