Etusivu > Näyttely > Sisältö

Mitä tulisi kiinnittää laboratoriolaitteiden käytön aikana?

Jan 07, 2019

Ennen kuin laboratorio tekee tieteellistä tutkimusta, on paljon valmistelutyötä. Esimerkiksi laboratoriolaitteet tulisi valmistaa täysin. Laboratoriotehtävien tulisi olla yksinkertaisia, ja eri reagenssit, testiliuokset, välineet ja testimenettelyt suoritetaan. varotoimenpiteet, aiempien kokeiden aikana ilmenneet ongelmat jne. haluavat olla selkeitä, valmiita, vapaa ajan puutteesta, vähemmän itseluottamusta.

Jos se on ensimmäinen kerta, kun kokeilu on suoritettu, on tarpeen kuulla laboratoriossa olevia veljiä ja sisaroita ajoissa, jotta vältetään suuret laboratorioturvallisuusonnettomuudet.

Kun suoritetaan laboratoriotyötä: seuraavat kohdat on huomattava ~

Älä kiiroita kaatamaan kantaliuosta kypsennyksen jälkeen. On parasta odottaa, kunnes tiedot lasketaan, ja pudota se sitten. Epätavallisten tietojen tai liiallisten tietojen tapauksessa voit tarkistaa uudelleen ilman toistuvaa keittoa.

Kirjoita ladattava tarra tai käyttämäsi säiliö riippumatta siitä, merkitsekö se merkin tai merkitse se, jotta se ei pääse väärin.

Joskus konfiguroitu ratkaisu on kulunut loppuun, mutta se ei ole liikaa, ja joskus se on väistämättä laiska. Tämä ei ole hyvä tapa. Joskus on helppo löytää paperinpala painon tallentamiseksi, eikä sitten löydä tätä kappaletta. paperi.

Mikrobiologisen testin jälkeen elatusainetta ei saa hävittää kotitalousjätteen mukana ja se on steriloitava.

lab furniture-01.07

Testin päätyttyä tiedot on käsiteltävä välittömästi ja verrat- tava aiempiin testituloksiin. Jos eroa esiintyy, syy on tunnistettava ja tallennettava välittömästi ja tarkistettava ja vertailtava myöhemmin. Yhteenveto testitiedoista ja tuloksista säännöllisesti, selvitä säännöt ja tee tiivistelmä.

Kun olet käyttänyt tasapainoa, älä puhdista sitä välittömästi, varsinkaan joitakin syövyttäviä asioita, älä puhdista sitä välittömästi, vaurioi vakavasti vaakatasapainotilaa, avaa ovi punnittaessa, älä avaa ovea kevyesti.

Nyt tietokoneessa on paljon kokeellisia tietoja, on parasta varmuuskopioida jonkin ajan kuluttua, jotta vältetään tietojen katoaminen ennen tietokoneen vikaa, menetys on raskasta.

Älä keskustele kollegoiden kanssa kokeilun aikana. Erityisesti vakaan tilavuuden tai titrauksen tapauksessa on kiinnitettävä huomiota ja ohitettava se vahingossa.

Jos analyysi korostuu epänormaalin ilmiön tai datan ollessa epätavallinen, on korostettava valintaikkunan sisältö, kun laite epäonnistuu, mikä on erittäin hyödyllistä ongelman analysoimiseksi.

Käytettävien laboratoriolaitteiden tarvikkeita on tiedettävä. Tarvittavat valmisteet tulisi valmistaa etukäteen, eikä niitä pitäisi löytää sen jälkeen, kun kulutustarvikkeet on käytetty loppuun.

Ennen reagenssin lisäämistä sekoita se epätasaisen konsentraation välttämiseksi ja kokeen loppuunsaattamiseksi.

Välittömästi sen jälkeen, kun pipetin kärki on imetty, poista se pipetistä, jotta vältetään toinen reagenssi pipetin käytön aikana. Kun pipetti on kulunut loppuun, se on palautettava maksimimittausasentoon, jotta jousi ei menetä elastisuutta. Kun käytät pistoolia, imeä nestettä varovasti niin, ettei se pääse pistoolin sisään. Pistoolia on helppo korrodoida ja saastuttaa helposti seuraavat kokeet.

Jääkaapissa toistuva jäädytys ja sulatus hämärtävät kirjoitusta ja voidaan kiinnittää sanan ulkopuolelle skotch-teipillä.

On parasta muuttaa vain yhtä kokeellista tilaa kerrallaan, muuten ei ole selvää, mikä ehdollinen muutos vaikuttaa kokeisiin. Mielestäni kokeessa tärkeintä on kärsivällisyys ja huolellisuus. Toinen asia on häpeää kysyä.

Pyöreäpohjaiseen pulloon varastoidun nestenäytteen tulee varmistaa, että näytteessä on turvallinen ja vakaa sijoitus. Joskus, jos et ole varovainen, saatat joutua luopumaan ja itkemään.

Jääkaapissa oleva pullo on sijoitettava standardiin, ja etiketti on kiinnitettävä (sitä ei voi käyttää merkin kanssa, vaikka se olisi muutama päivä, se voi haalistua), muuten kukaan ei voi muistaa sitä pitkään, on tarpeen puhdistaa, jos se on väärin tärkeä. Tuote on erittäin hankala. Lasi-instrumentti on pudonnut, riippumatta siitä, kuinka tärkeää se on, älä poimia sitä käsin.

Joka kerta, kun lääkeainetta tai reagenssia punnitaan, lääkepullo avataan ja kansi käännetään ja asetetaan pöydälle sen sijaan, että se olisi liitetty suoraan taulukkoon.