Etusivu > Näyttely > Sisältö

Mitä pitäisi tehdä laboratoriosuunnitelman tilasuunnittelussa?

Jul 04, 2018

Me kaikki tiedämme, että laboratorion rakentamisen yhteydessä tarkastelemme ensin laboratorion perustamisen talousarviota. Miten suunnitellaan laboratoriomme spatiaalinen asettelu tietyissä budjettikuluissa? Tämä on iso ongelma, haluan Suunnittelemaan tilan ja layout laboratorion erittäin kohtuullisesti, vain rauhoittua ja katsella oivalluksia VOLAB Xiaobian! ...

lab furniture-011.jpg

1. Turvallisuuslaitosten suunnittelu: Kansainvälisten standardien mukaan laboratoriossa järjestetään suojakaapit, kaapit ja hätäsuihkut, ensiapu-silmäsuojukset jne. Turvallinen muotoilu.

2. Ympäristöystävällinen muotoilu: Talouden kehityksen myötä ihmisten ympäristönsuojeluvaatimukset ovat yhä tiukempia. Tarjoa täydellinen pakokaasujen puhdistuskäsittelyratkaisu niin, että kokeessa syntyvä pakokaasua voidaan tehokkaasti ratkaista, mikä vastaa ympäristöpäästöjen indikaattoreita.

3, ilmanvaihtojärjestelmän rakenne: laboratoriossa uusi rakennus- tai kunnostushanke, osallistumme suunnitteluun, lähetämme ammattisektoreita sivustoon ottaaksemme yhteyttä asianomaiseen henkilökuntaan laboratoriossa olevien ilmanvaihdon haltijoiden lukumäärän (kuten huurunpoisto Huuhteluilman suojus) on suunniteltu täydellisellä tuuletusjärjestelmällä. Järjestelmän sisältö sisältää rakennuksen pakokaasuille varatut putkikaivojen sijainnin ja koon sekä putkilinjan jakelun ja eritelmät. Varmista, että ilmaa, pakoputkiston äänenvoimakkuutta, kohinaa ja muita ilmaisimia, kun tuuletettua kantolaitetta käytetään, täyttävät kansalliset standardit.

4. Tuotesuunnittelun suunnittelu ja suunnittelu: Tarjoa ammatillisia neuvoja käyttöosastolle, tuotesuunnitelma, joka täyttää laboratorionormit ja käyttövaatimukset. Määritä tuotetyyppi laboratoriossa. Laboratorion vaatimukset ja standardit täyttävät määrät.

5, tuotteen persoonallisuussuunnittelu: Mukaan kokeellinen prosessi ja henkilöstön erityisvaatimukset, säätää tuotteen rakenne ja toiminta, suunnitella henkilökohtainen tuote vastaamaan käyttäjän vaatimuksiin.

6. Veden ja sähkön varattu sijainti: Asettelun jälkeen määritetään kokonaisvaltainen vesivoiman sijaintipaikka ja toimitetaan asiakkaalle rakentamiseen.

BOKA Xiaobianin selityksen jälkeen, luuletko, että laboratoriosuunnittelu on hyvin selkeä? Sitten meillä on yli kymmenen vuoden kokemus laboratorion suunnittelusta ja suunnittelusta, ja olemme rakentaneet korkealaatuisen laboratorion. , on turvallisuuslaboratorion kokonaisratkaisutilaboratorio, niin tarvitsevat alan yritykset tervetulleita ottamaan yhteyttä meihin, autamme mielellämme!