Etusivu > Näyttely > Sisältö

Mikä on humanisoituneen laboratoriosuunnittelun periaate?

Sep 05, 2018

Monissa laboratoriotyöskentelytapauksissa ensimmäinen näkökohta on estetiikan ja tyylin vaikutus koko laboratoriotilaympäristöön ja harkitse sitten sen toimintojen käyttöä. Itse asiassa laboratorion työtilan toiminnallisena kokoonpanona laboratoriossa todellinen hyvää yleissuunnittelua ja suunnittelua olisi edelleen ihmiskeskeinen, jotta sen tehtävät voitaisiin vapauttaa. Ihmiskehon mukavuuskokemus on laboratorion yleisen suunnittelun ja suunnittelun ensimmäinen periaate.

9.05.jpg

Kun käyttäjät suunnittelevat ja suunnittelevat koko laboratoriota, heidän on ostettava laboratoriokalusteiden erä. Määrä, koko ja tyyli ei pidä huolehtia. Tärkeintä on harkita, että hankitut laboratoriokalusteet sopivat ihmisille ja voivat tehdä tutkimusta. On erittäin tärkeää, että henkilökunnalla on mukava ja mukava käyttökokemus, mutta harva ostaja voi parhaimmillaankin katsoa, että tyyli ja koko koskevat erityisvaatimuksia ja laiminlyödään humanisoinnin näkökulmasta.

Kyllä, on inhimillisempi sopia ihmisille, mutta täällä humanisaatio viittaa vuorovaikutteiseen kokemukseen laboratoriosuunnittelun ja ihmiskehon välillä eikä sisällä sellaisia näkökohtia kuin spatiaalisen tyylin vaikutus ja kuvan sovitus.

Ihmisen mukavuuden kokemus on ensimmäinen huomio. Koepenkki ja kokeellinen tuoli ovat laboratoriokalusteita, jotka ovat läheisessä yhteydessä ihmisiin. Sitä käytetään myös työn tulosten saavuttamiseen. Mukavuus liittyy tutkijoiden työhön ja jopa tutkimustuloksiin. Toisin sanoen tutkijoiden on ensin tuntea olonsa mukavaksi, ja sitten laboratorion huonekalujen perustoiminnot on hoidettava oikein.