Etusivu > Näyttely > Sisältö

Mikä on kokonaisratkaisu laboratoriosuunnitteluun?

Aug 24, 2017

Laboratorion kokonaisratkaisu perustuu tieteelliseen, standardoituun, standardoituun, ammatilliseen perustumiseen yhdistettynä käyttäjän laboratoriotilanteeseen ja tuleviin kehitystarpeisiin ja toteuttaa "räätälöityjä" kattavia toimintoja. "Kokonaislaboratorio" -suunnittelu ja -rakenne, joka perustuu asiaankuuluviin kansallisiin standardeihin ja jossa korostetaan kaikkein ammattimaisinta ja täydellistä järjestelmätekniikkaa, laboratoriolaitteiden eri tasojen integraatiota ja toiminnallisia vaatimuksia, ammattimaista suunnittelua ja toimintaa yhtenäisellä ohjelmalla, Järjestelmän lopullinen loppuun saattaminen on orgaanista kokonaisuutta, eikä se poista järjestelmän eri osia toisistaan, mikä johtaa turvallisuuteen ja operatiivisiin riskeihin.


海南幻灯片用_副本.jpg

Laboratorion kokonaisratkaisu Yksinkertainen luokitus ovat laboratorionvalmistusohjelma, laboratorionrakentaminen, laboratoriokalusteet, laboratoriotuotekohtaiset tekniset palvelut, yhteensä neljä osaa.


1, LABORATORIO-VALMISTELUOHJELMA


Laboratorio valmisteluohjelma on yleensä raportti yhteistyöstä, lähinnä käyttäjän ympärillä laboratorion rakentamisprosessissa, laboratorion kokonaisbudjetin kokonaismäärästä, kokonaislaboratorion suunnittelusta ja suunnittelusta, laboratorion yleisestä rakentamisesta, laboratorion toimintojen paikannuksesta, laboratoriolaitteista konfigurointikokoonpano, laboratoriossa integroitujen tarvikkeiden kokoonpano, laboratorion toiminta ja hallinta, laboratorion tekninen kapasiteetti, laboratorio akkreditointi, ... ... ja muut ongelmatyypit.


2, LABORATORYRAKENTAMINEN


Laboratorion rakentaminen perustuu maakohtaiseen raporttiin ja pyyntöön karjata ,   Säätiö- ja säätiörakentaminen, päärakennustyöt, rakennusten rakentaminen, rakennusten kattorakentaminen, talonrakentaminen, vesi- ja viemäröinti- ja lämmitysrakentaminen, älykkäät rakennustyöt, ilmastointi ja ilmastointi, hissiasennus jne.


3, LABORATORIOIDEN KALUSTOOHJELMA


Laboratoriokalusteet ovat laboratorion kokonaisrakenteiden ydin, kauniit, antelias, kestävät, käytännölliset, kansainväliset laboratoriokalusteet on tullut kaikkein perushyödylliseksi kaikentyyppiseksi laboratoriorakenteeksi, mutta myös BOKA-yhtiö on ollut etu. Laboratoriokalusteet, kuten laboratorion pöydän materiaali, spesifikaatiot, laboratorion korroosionkestävyys ja muut ominaisuudet, liittyvät laboratorion tulevaan käyttöön.4, LABORATORY PRODUCTS TEKNISET PALVELUT


Laboratoriolaitteet, -teknologia ja -palvelut ovat välttämättömiä osia laboratorion käytössä. voivat tarjota: laboratoriokohtaisia ​​laitteita, ominaisuuksia, laitteita, vakiovarusteita; tuotteen testaustekniikka, kalibrointimittaustekniikka; pätevöintipalvelut, pätevöintipalvelut.Tässä vaiheessa rakennuttajan on harkittava infrastruktuuria ja perusolosuhteita, kuten yleissuunnittelu, prosessivirta, järkevä jakelu, verkko, lämmitys, ilmanvaihto, virransyöttö, viemärijärjestelmä, ilmanvaihto, ilmanpuhdistus, paloturvallisuus ja ympäristönsuojelu. Engineering on melko monimutkainen askel.GUANGZHOU BOKA LAB SYSTEM TECH CO., LTD. ammatillinen älykäs laboratorion suunnittelu ja suunnittelu, laboratorion rakentaminen kokonaisratkaisun johtajan, kotimainen laboratorio design yritys kymmenen parhaan tuotemerkin suosikki, laboratorio sisustus, laboratorio rakentaminen


Tim_副本.jpg