Etusivu > Näyttely > Sisältö

Mikä on vähän energiaa laboratorio?

Nov 15, 2018

Energiatehokkaiden rakennusten suunnittelussa ”passiivinen” rakentamisen standardeja tarvitaan usein. Kuitenkin standardeja ja reunaehdot omaa rooliaan asianmukaisesti laboratoriossa rakennussuunnittelun.

On taloudellinen rakentaa laboratorio passiivinen matalaenergia-vaatimusten mukaisesti Tämä artikkeli antaa yksityiskohtaisia vastauksia.

1

Kuva 1. Energiankulutus on optimoitu rakennus sekä Lab.

Laboratoriotyöt erityisvaatimuksia taipumus tehdä passiivinen vähän energiaa rakennus standardeja vaikea toteuttaa samalla rakennuskustannuksista. Eristämistä koskevaista vähimmäisnormeista passiivinen rakennusten rakentaminen voi jopa olla päinvastainen vaikutus.

Passiivinen rakentamisen verrattaessa laboratorio rakentaminen, selvästi löysimme passiivinen rakennuksen täytäntöönpanostandardeja, eivät välttämättä johda korkea energiansäästöä vaikutuksia, että saavuttaa energiansäästöä ominaisarvot ottamatta muut toimenpiteet. Toisin sanoen: toteutettavuutta passiivinen rakennusnormit on suuria rajoituksia.

Tiede aika on ohi!

Passiivinen rakentamisen käsite viittaa yleensä erityisen tehokas eristys toimenpiteisiin luodakseen mukavan lämpötilan ympäristön (näkyy kuvassa 2) huoneessa Lämmitys tai jäähdytys raitista ilmaa. Tässä tapauksessa teräsrakenteet ei ole tarpeen perinteisen rakentamisen menetelmiä aktiivinen lämmitykseen lämmittää rakennuksen sisätiloihin.

Arvioidakseen tarkasti rakennuksen täyttävätkö passiivinen tarve ihmiset ovat perustaneet vaatimukset, erityisten tavoitteiden ja rajoitusten passiivinen rakentamisen ja oppaana rakennussuunnittelun toimi.

2

Edellä mainitut kriteerit perustuvat asuinrakennusten teknisten standardien ja kuvata Sisäuima lauhkea ilmasto: 15 kWh/m2a per neliömetri ja 120 kWh suurin Kertakäyttöiset kysyntään. /M2A. Olisi huomattava, että kertakäyttöiset energia on luonnollinen energialähteiden tai luonnonvarojen energiaa.

Jotta käyttää, varastoida ja kuljettaa Kertakäyttöiset energialähde on ensin muunnettava energialähde, esimerkiksi lämpöenergiaksi. Ollaan siihen siirtämässä Energia energian menetys väistämättä ilmaantuu, vähentämällä energian kuluttajien käyttämät. Mahdollisuus käyttää kertakäyttöisiä energian suoraan on matala ja vähämerkityksiseksi.

Voivat vertailla erilaisia käytettävissä olevia energialähteitä, kuten verrataan kertaluonteisen energialähteiden erilaisia ominaisuuksia, eri energialähteiden on kertaluonteinen energian kerroin. Käyttämällä painotuskerroin, saat Taatusti energiantarve, joka on suurin 120kW/(m2a) aktiivinen rakentamisen standard.

Asuinrakennusten verrattuna laboratorio rakennukset ovat sisäuima hoilla ja korkea tuuletus laboratoriotyöt. Esimerkiksi Sisäuima kuormitus on 80W/m2, joista laboratoriolaitteet kuluttaa 55W/m2, valaistus on 15W/m2 ja henkilöstön on 10 w/m2. Lisäksi tuuletus ja ilmanvaihto laboratorio ilmanvaihto on yleensä 25 m 3/m2/h. Mukaan sisävalaistuksessa määrä 15W/m2 yhteensä virran 2500 tuntia vuodessa on 37,5 kWh/m2a. 2.6 yhden kerran energia-tekijä Kertakäyttöiset tarvittavan energian kokonaismäärä on noin 97.5 kWh/m2a.

Lisäksi ilmanvaihto- ja ilmanvaihtolaitteet myös kuluttaa määrä sähköenergiaa. Power energian kulutuksesta tuuletus ja ilmanvaihto voidaan laskea milloin ympäri 25W/m2. Mukaan lasketaan 2500 h vuodessa, tuuletus ja ilmanvaihto vuotuinen energiankulutus on noin 62.5kWh / m2a; kertaluonteinen energian muuntaminen on 163 kWh/m2a.

Näin kertakäyttöinen energia valaistus ja ilmanvaihto yksin on peräti 260.5 kWh/m2a. Olettaa, että sähköenergian muut sähkölaitteet, laboratoriolaitteet ja ilmastointilaitteita kysynnän 38,5 kWh/m2a (noin 100 kWh/m2a, kertakäyttöiset energian) ja Kertakäyttöiset energian kokonaismäärä on 360.5 kWh/m2a. Tämä arvo on jo kolme kertaa suurempi kuin passiivinen rakennus-standardissa määritetty arvo Vaikka oletetaan, Keskuslämmitys täysin hyväksytty, minkäänlaista Kertakäyttöiset energiaa kulutetaan.

Käytännössä yleisesti oletetaan, että passiivinen rakennuksen lämmitystehon tarve on 20 kWh/m2a. Nämä tiedot voidaan toteuttaa myös jotta vertailu ja arvioiden lähemmäksi todellisuutta. Näin ollen tarvitaan hypoteettinen laboratoriorakennus kokonaisenergiankulutuksesta on peräti 380.5 kWh/m2a (ks. kuva 3).

Koska eri käyttötarkoituksiin laboratorion energiatehokkuutta koskevat vaatimukset ovat paljon suurempi kuin passiivinen matalaenergia-asuin standardien energiasta. Passiivinen matalaenergia-asuin standardi mahdollistaa enintään Kertakäyttöiset energiantarve 120 kWh/m2a, joka vain tarpeita laboratorio valaistus ja ilmanvaihto, ja kaikki laboratoriolaitteet laboratoriossa ei voi käyttää.

Taulukko 1. Vertailu perinteisiin menetelmiin ja passiivinen matalaenergia-menetelmiin

”Passiivinen” eristys asetukset on lähes ei etuja

Rakennuksen reuna rakenne on myös suuri vaikutus Lämmitys ja jäähdytys vaikutukset laboratorio rakentaminen. Erityisiä arkkitehtonisen suunnittelun lämpö simulaatioiden määrä korostaa nimenomaan sitä, että passiivinen rakennussääntöjen laboratorio rakennusten käyttö on jonkin verran merkitystä, mutta se ei ole taloudellista merkitystä rakentamisen prosessi.

Toteuttamalla EnEV 2009 standardi rakennuksen laboratoriossa passiivinen matalaenergiataloihin voi vähentää yleistä Lämmitys kysynnän rakennusten 25 prosentilla, vaaditaan Lämmitys tehontarve 10 prosentilla ja ilmastoinnin jäähdytys 1 %. Jos käyttää tehokasta lämmön talteenottoa ja uudelleenkäyttöä WRG jopa vähentää yleistä Lämmitys kysynnän 43 prosenttia. Tarvittavat Lämmitys tehontarve vähenee 28 prosenttia ja ilmastointi jäähdytys pienennetään 2 prosenttia. Investoinnit saavuttamiseksi näitä säästöjä ei ole verrannollinen suhteellisen energiatehokkuuden parantamiseen.

Näin ollen passiivinen matalaenergia-ja julkisen rakentamisen nykystandardeja koske laboratorio rakennusten suurempi energiantarve. Korkeammat maksut laboratorio rakentaminen suunnittelua ja investointeja erityisesti näkökulmasta tyypillinen käyttöikä laboratorio rakentaminen eivät ole taloudellisia.

Voidakseen rakentaa todella energiatehokkaita laboratorioiden on tutkittava ominaisuuksista rakennuksen erityisesti sen käytön ominaisuudet: ominaisuudet, joita ei voida toteuttaa standardointia. Se on vielä olla kuten ennen: koordinoida kaikkia projektiin liittyviä tarpeita ja mahdollisuuksia ja koordinoida energiatehokkuuden, kustannustehokkuuden, käytännöllisyyttä ja viihtyisyyttä.