Etusivu > Näyttely > Sisältö

Mikä on laboratorion suunnittelemien sylinterien asettelu

Dec 07, 2018

Kaasupullot ovat kaasupullojen varastointitiloja. Yleisesti ottaen kiinnitämme huomiota kaasupullojen säilytykseen. Mitä tulee kiinnittää sylinterien väliseen ulkoasuun? Seuraavassa on tiivistelmä VOLAB Walllessbosta kaikille. Sylinterien välinen järjestely

1. Koska varastoidussa kaasussa on syttyvää kaasua ja palamista tukevaa kaasua, se on sijoitettava varastoon kansallisten määräysten mukaisesti. Laita ne eri sylintereihin.

lab furniture 9.20

2. Sylinteritilaan on asennettu paineensäätöpaneeli, jossa kaksi lokeroa ja yksi paneeli on varustettu neljällä kuparikromatoitujen paneelien sarjoilla.

3. Sintrattu metalli-suodatin tulee asentaa ennen paineensäätimen tuloa, jotta epäpuhtaudet, kuten hiukkaset, eivät saastuta järjestelmää.

4. Kaikki paneelit on varustettu puhdistusventtiilillä paneelin puhdistukseen ja vaihtamiseen.

5. Paineensäädin ja siihen liittyvät putkenosat on kiinnitettävä lujasti paineensäätöpaneeliin. Paneeli on suunniteltava siten, että se on kompakti ja kohtuullinen, jotta järjestelmän kuollut tilavuus on mahdollisimman pieni.

6. Paineensäätöpaneelin tulee olla valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja kiinnitetty lujasti luotettavaan asentoon sen turvallisuuden varmistamiseksi.

7. Sylintereissä säilytetyt kaasupullot kiinnitetään kaasupullon kiinnikkeellä käänteisketjulla. Sylinterikannattimet ovat kestäviä ja tyylikkäitä. Kaasupullon kiinnike on valmistettu alumiiniseoksesta.

8. SS316L-korkeapaineinen metalliletku on kytketty sylinterin kaasupullon ja painesäätimen väliin ilman läpäisyä. Korkeapaineletku on joustava letku, joka varmistaa liitännän mukavuuden. Ja itseohjautuva suojaava teräskaapeli estämään suurjännitepumppausonnettomuuden, joka johtuu sylinteriventtiilin vaurioitumisesta äärimmäisissä tapauksissa. Painesäätimen ja putken välinen liitäntä on kaksirengas.

9. Korkeapaineletkun sylinteriliittimien on vastattava sylinterin kulmaventtiilin spesifikaatioita liitoksen luotettavuuden varmistamiseksi.

10. Poistoilman polku on kerättävä, kiinnitettävä ja poistettava turvalliseen ulkotilaan.