Etusivu > Näyttely > Sisältö

mikä on laboratorion dekontaminaatioprojekti?

Jun 19, 2018

Laboratorion dekontaminaatio, aseptinen laboratoriotekniikka ja laboratorioilmastointijärjestelmät ovat yrityksille suhteellisen suuria vaatimuksia, ja kokeelliset näytteet ovat suhteellisen herkkiä ympäristölle. Jos ilmanlaatu on liian huono, se saastuttaa kokeellisia näytteitä, kuten biologisia tuotteita, mikrobiologian tutkimusta, aivosolumaboratorioita, kantasolumaboratorioita, verisolumaboratorioita, eläinlaboratoriota, bioturvallisuuslaboratoriaa, virustutkimuslaboratoriaa jne. Se on välttämätöntä suorittaa ilmanpuhdistusteknisen järjestelmän käsittelyn joillakin laboratorion tai laboratorion alueilla. Sen varmistamiseksi, että laboratorion infrastruktuuri täyttää kokeelliset vaatimukset, kokeita voidaan suorittaa turvallisesti.

6.19.jpg

Kokeellisten näytteiden turvallisuuden lisäksi laboratorion dekontaminaatioprojekti on myös yksi tärkeimmistä toimenpiteistä, joilla varmistetaan kokeiden onnistuminen ja kokeellisen henkilökunnan turvallisuus. Laboratorion puhdistusprojekti on avata laboratoriossa tietyt alueet, erityisesti laboratoriotöiden tai steriilien huoneiden rakentamiseksi puhdasilmaisilla ja suhteellisen korkeilla kokeellisilla ympäristöolosuhteilla. Laboratorion puhdistusjärjestelmät ja perinteiset puhtaan huoneen järjestelmät ovat itse asiassa hyvin samankaltaisia, paitsi että laboratorioilla on tiukempi valvonta paineessa, mikrobien hallinnassa sekä lämpötilassa ja kosteudessa puhtaissa huoneissa kuin teollisissa puhdastiloissa. Yhteiset laboratorion puhdistusprojektin sisustusmateriaalit sisältävät sandwich-värillisiä teräslevyjä, karkaistua lasia, tulenkestäviä levyjä jne. Puhdaslaboratorion on käytettävä materiaaleja, jotka voidaan paremmin tiivistää ja jotka eivät tuota pölyä osastoinnin ja kattorakenteen toteuttamiseen " Puhdastilan rakentamis- ja hyväksymisperusteet ". Puhdas laboratorioilmastointijärjestelmä käyttää yleensä modulaarisia ilmastointiyksiköitä. Ilmansyöttöjärjestelmä eroaa eri teollisuuden puhtaista huoneenrakennuksesta. Kaikki laboratoriot eivät voi perustaa paluuilmajärjestelmää. Tämän on perustuttava käyttäjän laboratoriokäyttöön ja kokeiluun. Riippuu tuotteesta. Samoin kuin bioturvallisuuslaboratorio, ei ole mahdollista tehdä paluuilmajärjestelmää tai käyttää täydellistä puhdasta tilaa.

Laboratorio dekontaminaation tekninen laatu on myös kriittinen, yleinen puhdas huone laboratorion puhtaus taso on 10.000, yleinen laboratorio on laaja valikoima 100000 ~ 10.000 taso layout suunnittelu. Bioturvallisuuslaboratorioita, positiivisia vertailulaboratorioita ja mikrobiologisen viljelylaboratorioita on suunniteltava ja rakennettava staattisten 100-luokan puhtaiden huoneiden standardien mukaisesti.