Etusivu > Näyttely > Sisältö

Mitkä ovat erityisvaatimukset sairaalaboratorioiden rakentamiseen?

Jun 16, 2018

Kun yhä useampi kotimainen kysyntä sairaalalaboratorioille, sairaala-laboratorioiden rakentaminen on tuottanut runsaasti tilauksia viime vuosina. BOKA on tehnyt keskipitkän ja suuren mittakaavan sairaalaboratorioiden satoja tapauksia, ja hallituksella on myös käytännöt. Yksityisen pääoman tukeminen lääketieteelliseen testaustyöhön, mutta monet ihmiset eivät tunne perinteisiä lääketieteellisiä testauslaboratorioita ja joskus ovat sopimattomia laboratorion rakennusalan yrityksiä. Rakennetut laboratoriot eivät täytä standardeja, joten BOKA Xiaobian Today haluaisimme keskittyä ottamaan käyttöön joitain erityisiä laboratorioasennustilauksia sairaalassa viitteellesi.

Tässä artikkelissa keskitytään P1-laboratoriossa, P2-laboratoriossa ja PCR-laboratoriossa.

1.jpg

P1- ja P2-laboratoriot

P1- ja P2-laboratoriot viittaavat luokan 1 bioturvallisuuslaboratorioihin ja luokan 2 bioturvallisuuslaboratorioihin erilaisten patogeenisten bakteerilaatujen, erilaisten bioturvallisuustasojen ja vastaavien huoneen ilmanvaihdon, paine-erojen jne. Muutosten vuoksi. Tekniset vaatimukset, useimmat kolmannen osapuolen ihmisen lääketieteen laboratorio tekee kliinisen mikrobiologisen tarkastuksen, se on tavanomainen P1-taso, CDC-järjestelmä, karjan tarkastuskeskus rakentaa P2-taso bioturvallisuuslaboratorion. P2-laboratorion ja P1-laboratorion välinen ero on, että P2-laboratoriotestialue on negatiivinen paine ja valmistelualue on puolitietoinen alue. Vaikka standardit eivät vaadi puhdasta laatua, todellinen rakenne tehdään puhtaalla laatulla, joka on tehokas lämpötilan ja kosteuden säätämiseen, sedimentaatio bakteereihin ja planktonisiin bakteereihin.

PCR-laboratoriossa

PCR-laboratorio on erityinen laboratorio kliinisen solumolekyyligenetiikan rakentamiseen. Laboratorio on hyvin monipuolinen ja sitä käytetään laajalti DNA-tunnistuksessa, geenisekvensoinnissa, siirtogeenisessä havaitsemisessa ja muilla aloilla. Tekniikan kehittymisen myötä geenisekvensointi alkoi rakentaa kahta. Generation Sequencing Laboratory (NGS), joka tunnetaan myös nimellä High-Throughput Sequencing Lab. Laboratoriossa käytetään tavallisesti raikasta ilmaa, yksisuuntaista virtausta ja muita ympäristöä säästäviä tekniikoita pilaantumisen ehkäisemiseksi

Mitkä ovat innovatiiviset tekniikat nykyaikaisten sairaalaboratorioiden rakentamisessa?

1. Pneumaattiset putkistojärjestelmät ovat omistettu siirtoputki, joka yhdistää tiiviisti sairaalan kaikki osastot suljetun putkistoverkon muodostamiseksi. Keskusohjauskeskuksen ohjauksessa ja valvonnassa siirtoainemateriaaleja sisältävä siirtopullo ajetaan ilmalla. Varmista, että maa-verkko liikkuu edestakaisin satunnaisten sivustojen välillä. Järjestelmä voi lähettää näytteitä, lääkkeitä ja muita kannettavia esineitä automaattisesti. Järjestelmä voi parantaa sairaalan työtehokkuutta, säästää hoitohenkilökunnan työaikaa ja työvoiman intensiteettiä, tehdä sairaalan logistiikasta entistä paremmin ja tehokkaasti välttää ihmisten ja yhteyksien virtauksen aiheuttama ristiinsäkyvyys, sairaalan pieniä kohteita perinteinen Manuaalinen voimansiirto tuli automaattiseksi älykkääksi lähetykseksi.

2. Kokeellista monitoimipylvästä käytetään voimakkaan sähkön, heikon sähkön, kaasun lähteen ja vesilähteen vetämiseen katosta työpintaan monitoimipylvään kautta. Monitoimipylväässä on tavallinen portti käytettäväksi kokeessa. Jokaisella alueella voimakas sähkö, heikko sähkö, vesi ja kaasu sijaitsevat erillisillä alueilla, välttäen yhteydenpitoa toisiinsa.

Sairaalaboratorion rakentamisesta Xiao Bian puhuu siitä. Artikkelin alussa puhuimme siitä, kuinka BOKA on rakentanut useita sairaalaboratorioita. Jos haluat nähdä tapauksen, voit napsauttaa tästä ja siirtyä suoraan menneisyyteen. Sairaala-asia OH ~ On sairaala laboratoriossa on muistettava milloin tahansa yhteyttä BOKA Joo ~~