Etusivu > Näyttely > Sisältö

Mitkä ovat vaatimukset laboratoriossa?

Apr 03, 2019

Tärkeä osa laboratorion suunnittelua on laboratoriolattia, joka on myös operaattorin toiminnan laajuus pienessä laboratoriotilassa, eli vaikka se on maa, sillä on erittäin suuri rooli. Tältä osin nimettömät Raymont korosti, että laboratorion suunnittelussa on kiinnitettävä erityistä huomiota näihin yksityiskohtiin varmistaaksemme, että suunnittelua pidetään, rakentamisen laatua, voidaan tehdä suurten alueiden maasta kätevämpi operaattorin terveydelle tai toiminnalle . Rooli.

lab furniture-04

Laboratorion suunnittelua koskevat vaatimukset ovat seuraavat: Ensinnäkin käytetään liuotinpohjaista epoksihartsia, ja sen lujuuden on oltava yli C20. Kun olet valmis, voimme mitata tämän standardin mukaan, maa on tiheä ja hionta ei ole. Tilanne on huomaamaton niillä perusteilla, joissa on esiintynyt halkeamia, joten meidän on kiinnitettävä huomiota. Ja laboratorion suunnitteleman maan väri on yleensä upea, ja sillä on myös funktio, eli antistaattinen suorituskyky, joka on hyvin tärkeä laboratorioon.

Edellä mainittujen yksityiskohtien lisäksi laboratorion suunnittelussa vaaditaan myös maan korkeiden lämpötilojen kestämistä, ja niitä voidaan kuljettaa keskipitkän ja keskitason alapuolella, koska laboratoriossa on oltava monia laitteita ja tiloja, ja paino on myös suuri. kun tarkastelemme laboratorion suunnittelua Maan osalta ei pelkästään sen perustoimintojen loppuunsaattamiseksi, vaan vielä tärkeämpää on, että sillä on myös koristeellinen rooli, joka voi helpottaa työn painetta ja suorittaa tehtävän nopeasti tuleville toimijoille. Tietenkin tarvitaan myös muita perusfunktioita, esimerkiksi sen pitäisi olla kulutusta kestävä ja pestävä, ja sen on oltava liukumaton, jotta käyttäjä ei putoa ja vahingoita. Käytettyjen materiaalien on oltava hyvälaatuisia ja erinomaisia.