Etusivu > Näyttely > Sisältö

Mitkä ovat vaatimukset suunnittelua lääkelaboratorio korkeakouluissa ja yliopistoissa?

Jul 09, 2018

Apteekki laboratoriot ovat mukana korkeakoulut ja sairaaloissa. Jokin aika sitten BOKA otti apteekki laboratorio suunnitteluohjelman Jiangxi Institute of Science ja teknologian, joka onnistuneesti hyväksytään ja otetaan käyttöön maaliskuussa. Apteekki laboratorio on kattava sovellus yhdistää tieteen, tekniikan ja lääketieteen. Farmasian laboratoriossa tosiasiallinen toiminta on erittäin tärkeää. Yliopiston apteekki-laboratorio on pääasiassa käytetty opetukseen, joten välineet mukana laitteet ja reagenssit ovat myös monimutkaisia. Perinteisen kiinalaisen lääketieteen tutkimus ominaisuuksien mukaan kiinalaisen lääketieteen tutkimuslaboratorioiden jaetaan kolmeen luokkaan: lääketieteellisestä perustutkimustyöstä laboratorioihin ja kliinisestä lääketieteellisestä tutkimustyöstä laboratorioihin lääketutkimuksen laboratorioiden.

7.9.jpg

Apteekki laboratorio osallistuu tutkimustyötä raaka-aineiden, välituotteiden ja tuotteiden perinteisen kiinalaisen lääketieteen. Perinteisen kiinalaisen lääketieteen tutkimus olisi biolääkkeet käsittely perinteisen kiinalaisen lääketieteen kemia, perinteinen kiinalainen lääketiede, farmakologia, perinteinen kiinalainen lääketiede toksikologian, valmistusta ja laadunvalvontaa. Edistää nykyaikaistamista perinteisen kiinalaisen lääketieteen tutkimusta monia aiheita Kiinalaisessa lääketieteessä. Se on myös paljon lab nimiä, kuten:

Kiinalainen lääketiede käsittely laboratoriossa, kiinalainen lääketiede farmakologia laboratorio, kiinalainen lääketiede biotekniikka laboratorio, Kiina, kiinalainen lääketiede laboratoriotoiminnan, kiinalainen lääketiede apteekki laboratorio, kiinalainen lääketiede kemian laboratorio lääke farmakologia laboratorio-, kiinalainen lääketiede toksikologian laboratorio- ja muiden laboratorioiden jokin laboratorio

 

Suunnitteluvaatimusten lääketehtaille

Jos se on perinteisen farmaseuttisessa laboratoriossa, sen tärkein tehtävä on tehdä tavallinen kokeita ja tarvittavat avaa kokeiluja opetuksen. Ominaisuus on, että lasi välineitä ja laitteita ovat myös vastaavat kokeellinen projekti on tiettyä vakautta. Kiinteä, farmaseuttiset laboratoriot voidaan karkeasti jakaa neljään, kemiallisella synteesillä, valmistelu ja analysointi, eläinten laboratorioiden ja morfologiset luokat. Koska käyttö laboratorioissa ja väline yhteentoimivuus tieteenalojen, kollegio yleensä parantaa laboratorioiden käyttämät kolme opiskelijaa.

Laitteita käytetään huumeiden laboratoriotoiminnan edellyttää vaaka-asennus ja käyttö, erityisesti opetuksessa. Jos laboratoriolaitteet on ongelmia, opetuksen aikana epäonnistuminen on hyvin vakava. Eräät välineet on oman tason, kuten analyyttiset vaa'at, osittain mikro saldot ja microbalances, ja suuret laitteet vaativat paremman turvallisuustason maahan. Maanpinnan tasolla engineering sisällytettävä laboratorio engineering suunnittelu ja rakentaminen. Ennen maahan-sisustus on turvattava perusta. Maahan päätyttyä on tasolla. Jos kokeellinen foorumi on päällä, työtaso on oltava kiinteän tason.

Kokeellinen pöytä ja kaappi väline perusvaatimukset: basic koon kokeellinen pöytä ja kaappi väline vaatimuksia yhtenäinen, standardoitu, käytännöllinen ja kaunis. Koko väline ja Lääkekaappi olisi suunniteltava toimintoa ja varastointi mukaisesti ja määrä tavata kaikki laitteet tallennusvaatimuksia.

Farmasian laboratoriossa kokeellinen erityisvälineitä oltava kokeilu tarpeiden mukaan. Jos käytät usein, ja se on helppo murtaa, muista varmuuskopioida. Näin varmistetaan, että opetuksen työn farmaseuttisessa laboratoriossa kaikki jatkuu.

Huumeiden testaus laboratorio suunnitteluun tulisi kiinnittää huomiota rakennusalan merkityksellisen engineering teknologian vähentää virhe ja pidentää laitteen käyttöikää ja täyttävät turvallisuutta ja mukavuutta opiskelijat ja opettajat.

Laboratorion suunnittelu on toimialakohtaisia laboratorio, apteekki laboratorio opetus voi kaikki ajanjaksot myönteisen kehityksen ja jatkuvasti tutkia ja ratkaista ongelmat. Apteekki laboratorio käyttää yliopistoissa on kaikkialla. Opiskelijat ovat erittäin tärkeitä prosessissa Schoolin julkaisema tutkimus, joten suunnittelu apteekki laboratorio varhaisessa vaiheessa on erittäin tärkeää. On tarpeen löytää sopiva ammatillinen agentin tekemään niin, jotta oma apteekki laboratorio voi kohtuudella aio käyttää sitä enää. Aika, ja kohdata erilaisia haasteita, joita laboratorion kohtaavat tulevaisuudessa.