Etusivu > Näyttely > Sisältö

Mitkä ovat sairaalan laboratoriorahoituksen vaatimukset?

Aug 13, 2018

Tänään VOLAB Xiaobian johtaa kaikkien näkemään sairaalan suunnittelun suunnittelun suunnittelun pääkohdat?

1. Laboratorion suunnittelupäälliköt sairaalaboratorioon

1. Kliininen laboratorio olisi sijoitettava lähelle tarkastusosaston sisäänkäyntiä; avohoidon kliinistä tutkimusta varten olisi oltava tilaa näytteelle ja odotusalueelle.

Toiseksi biokemiallisessa laboratoriossa olisi oltava savuhuppu, instrumenttihuone (kaappi), lääkehuone (kaappi), tärinänvaimennustaso; ja niillä pitäisi olla käytettävissään arvokkaita huumeita ja erittäin myrkyllisiä huumeita.

Kolmanneksi bakteerien testaustila on sijoitettava laboratorion loppuun. Kun steriili inokulaatiotila on muodostettu, on oltava etukammio; jos viljelyväliainetta on asetettu, toimintataulukko pitäisi palaa oikealle puolelle; siirto-ikkuna olisi toimitettava inokulaatiotilan ja bakteeritestihuoneen ja viljelyväliaineksen huoneen välillä.

4. Tarkastusalueella on oltava pesutilat. Bakteeritarkastuksessa on oltava erityiset pesutilat; jokaisessa tarkastuspaikassa on oltava vähintään yksi pesuallas, jota ei ole kytketty käsin.

8.13.jpg

2. Veripankki

Ensinnäkin sen pitäisi olla kirurgisen osaston vieressä, eikä sen pitäisi olla huoneen vieressä, jossa säteily syntyy.

Toiseksi se koostuu verivarastoinnista, veren vertaamisesta, puhdistamisesta, desinfioinnista ja muista kammioista; sitä suurempaa veren varastointi- ja verenhoitohuoneen kokoa on jaettava huoneisiin, ja etupihan tulisi olla sijoitettu kävelykatun ja kävelytien väliin. Laboratoriossa oleva veripankki on puhdistettava asianmukaisesti.

Kolmanneksi on syytä lisätä veripankki itsekeräykseen, verenluovutukseen, nestekammioon, verisolujen erotteluhuoneeseen ja veren luovuttajan lounge-tilaan, ja sen pitäisi olla itsenäinen.

3. Sisätilojen ulkoasu

Laitteen työn ja huollon helpottamiseksi suuressa laboratoriossa hyväksytään menetelmä suurien ja päälaitteiden järjestämiseksi talon keskelle, mikä helpottaa lämmönjohtavuuden ja vianpuhdistuksen toimintaa instrumentin käytön aikana, mutta myös helpottaa puhdistusta ja puhtaanapitoa. Näytteen käsittely, annostelu, lastaus ja pienet kokeet, jotka eivät vaadi käytännön toimintaa, suoritetaan seinäpuolen työpöydälle. Tämä järjestely on myös erittäin kätevä henkilökunnan virtauksen ja näytekuljetusten kannalta. Pienet laboratoriot rajoittavat avaruutta, ja työpöytä sijaitsee yleensä seinän lähellä.

4. Ympäristövalinta

Potilaan ja kliinisen osaston helpottamiseksi näytteiden lähettämistä varten uusi laboratorio valitsi rakennuksen toisen kerroksen, alakerrassa hätäosastolle ja tietullille ja niin edelleen. Yli 12 kerrosta sairaalassa keskitettiin kaikki sairaalahoidon klinikka yksiköt lukuun ottamatta infektion osastoa keski- ja myöhästymisistä riippumatta Se on erittäin kohtuullinen ja kätevä kaikentyyppisissä hätätutkimuksissa (mukaan lukien päivystyötä tekevä ambulatorio) tai päivittäisiin testeihin.

5. Huoneiden jakaminen

Nykyaikaiset tarkastuslaitteet ja -laitteet kehittyvät suurten ja automaattisten kokoonpanolinjoiden suuntaan. Tätä varten olemme avannut alkuperäisiä avaruusideoita, ja silmien kehittymisen myötä olemme ryhtyneet toimenpiteisiin laaja-alaisten laboratorioiden perustamiseksi ja biokemiallisille ja immuuneille etelään päin oleville huoneille. Tarkastushuone yhdistetään ja asetetaan yhteen huoneeseen.

6. Vesilähteen suunnittelu

Kaikki laboratoriot ovat asentaneet puhtaat altaat (itsenäiset omat pesualtaat) ja saastuneet säiliöt (pesu ja värjäys) ja viemärit ovat suoraan yhteydessä sairaalan jätevedenkäsittelyjärjestelmään. Astian jalkaohjaus ei ole vain laboratoriohygienian vaatimusten mukainen vaan myös kestävä. Saastuneella altaalla käytettiin kokeellisen lian pesemistä ja tehtiin syvä allas roiskumisen estämiseen.

7. Virtalähteen suunnittelu

Koestuslaite ja apujärjestelmä on esiasennettu, pistorasia on koottu ja valovirtalähde on kytketty erikseen eikä häiritse toisiaan. Tärkeimpiin laitteisiin ja laitteisiin kuuluu UPS-virtalähde ja dedikoidut maadoitusjohdot sekä harkita useita instrumentteja ja väliaikaisia virtalähteitä, jotka voidaan ostaa tulevaisuudessa.

8. Valosuunnittelu

Laboratorion sisävalaistuslaitteet ovat pääasiassa loistelamppuja, jotka asennetaan kiillotettuun kattoon rinnakkain työpinnan kanssa. Hehkulamppuja käytetään käytävässä, ja erilaiset valaistuslähteet yhdistetään laboratorion mukavaksi ja kauniiksi. Tarkastusosaston ovi, hätäikkuna ja huoltotila on varustettu huomaamattomilla valokehillä, joiden avulla ihmiset voivat löytää yöllä. Työntekijöiden suojeleminen tehokkaasti ja näytteen saastumisen välttämiseksi. Bakteerihuone on varustettu neljällä 30W: n UV-lampulla vaatimusten mukaisesti. Tavallisena desinfiointilaitteena se on myös osittain näkymätön kattoon.