Etusivu > Näyttely > Sisältö

Mitkä ovat paikkoja, joissa tehoasentoa on harkittava laboratorion rakentamisen yhteydessä?

May 25, 2018

Laboratorion rakentamisen alkuvaiheen jälkeen on myös otettava huomioon, että virransyötön asettelut, jos ne voidaan järjestää erittäin hyviksi, voivat säästää työvoimaa ja materiaalikustannuksia, mikä myös säästää omien laboratorioidensa kustannuksia. Paremmat tieteelliset tutkimuskokeet.

2.jpg

Virtalähteen asettelussa olisi otettava huomioon laboratorion vaatima teho, otettava täysipainoisesti huomioon ja analysoitava ja kiinnitettävä huomiota seuraaviin:

1. Kaikkien laboratoriossa tarvittavien laitteiden vaadittava teho ja tarvittavien pistorasioiden määrä, kohtuullinen asettelu, turvallinen ja kätevä käyttö.

2. Sähköpistoke on kolme reikää tai kaksi reikää.

3, sähköpistorasiat jaetaan eri paikoissa varmistaakseen turvallisen ja kätevän käytön.

4, laite vaati jännite (220V tai 380V), teho.

5, tulisi täysin harkita tietokoneen tarvitsema pistorasia.

6,36V turvallinen sähkö työtä laboratoriossa, on usein kädessä pidettävä valot työhön. Kuten laitteiden huolto, paikallinen valaistus jne., Jotta voidaan varmistaa henkilökohtainen turvallisuus, laboratorio on varustettu 36V turvallinen teho on välttämätöntä. Turvallisen jännitemuotoilun vaatimusten mukaan turvallisen jännitesyötön syöttöpiirin ja lähtöpiirin on toteutettava piirin eristäminen. Siksi kuvion 1 kolmivaiheisen tehonsyötön vaiheesta C yksifaasinen AC220V-jännite muunnetaan turvalliseksi 36V: n vaihtojännitteeksi suojauserotusmuuntajan kautta 220 V jännitteen muunta- miseksi voimajohdossa. Käytössä on huomattava, että turvavirtasarjan liittimiä ei voida liittää pistorasiaan, jolla on suurempi jännite. Jos käytetään 36 V-pistoketta, sitä ei saa kytkeä 220 V: n pistokkeeseen. Tätä virtalähdettä ei voi käyttää yhdessä virtalähteessä.

7. Laboratorion valaistuslaitteiden asennuksen sijainti: Valaistuslaitteiden on oltava asennettuna pystysuoraan tai lävistävään linjaan työpinnalla, jotta estetään esineen okkluuden aiheuttamat varjot.

8. Erityislaboratorion valaistuslaitteet: Jos laboratoriota käytetään erottamaan mikro-organismeja ja molekyylibiologiaa, sen on kyettävä tehokkaasti suojelemaan työntekijöitä ja yksilöitä saastumiselta. UV-valaisimet ovat tavallisimpia desinfiointilaitteita. Kiinteän UV-lampun ja maan välinen etäisyys ei saa ylittää 2,1 metriä. UV-valaisimien määrä on määritettävä laboratoriotilan mukaan. Kun käytät ultraviolettivalaisinta, on varmistettava, että kohteen pinta (esimerkiksi kellon seinäpinnalla oleva maali, työpinta jne.) Kestää ultraviolettivalon valkaisua.

9, sen lisäksi, että nykyisen energiankulutustarpeen huomioon ottamiseksi on oltava riittävästi laajentamista laboratorion tarpeiden tyydyttämiseksi.

10. Tietokoneen, välineen, taivaan alustan ja mikrolevyn sähköinen virtalähde on järjestetty 500 mm: n korkealle seinälle pöydän keskelle päin olevaan seinään ja sarja 1000 mm pitkä yksivaihe 220, kooltaan 4 mm 2, on pidätetään. Volt-virtajohto (kolmijohdinjärjestelmä: L FireWire, N Neutral, E Ground)