Etusivu > Näyttely > Sisältö

Mitkä ovat laboratoriosuunnittelu- ja suunnittelulaitteet?

Aug 10, 2018

Edellä mainittujen laboratoriosuunnittelu- ja suunnittelukonseptien sekä hankkeen todellisen tilanteen perusteella tehdään seuraavat suunnitteluohjeet:

Laboratorion suunnittelu luokittelu:

1. Koe-taulukko käyttää vakiomuotoista yhdistelmämuotoa, ja se voidaan yhdistää ja hyödyntää täysimääräisesti tulevan laboratoriolähetyksen prosessissa.

2, savukaasun kokonaisvaltainen korroosio, portaaton nopeudensäätö, alle 55 desibelin kohinaa, putkistoja, jolloin vältytään seinän avautumiselta.

3. Ylävesiputki hyväksyy Huaya PP-R. Kaikkien hanaosan etuosassa on venttiili, mikä helpottaa huoltoa. Alempi putki hyväksyy Huaya-kemikaaliputken, joka kestää happoa ja emästä sekä orgaanista liuotinta.

4. Varaa puhtaiden vesiputkien sarja.

5. Pesuallas on integroitu PP: stä, joka on varustettu pullovyöllä ja tippaistuimella.

6, pistorasia käyttää monitoimiliitäntä, 220V kaikki paikoillaan täyttämään 10A ja 16A kaksi tehoa, 110, 380 kaikki ovat varanneet.

7. Verkkokaapeli ja puhelinlinja ovat varattuja.

8. Kaikki ilmakanavat on varustettu äänenvaimentimella, jotta koko huoneen kohina olisi alle 55 desibeliä.

9, varustettu hätäsilmäpesu, ensiapupakkaus.

Instrumenttihuone:

1. Hyväksy kansainvälinen yhteinen suunnittelujärjestelmä, kaikki kaasuputket, johdot, verkkokaapelit ja puhelinlinjat ovat paikallaan ja varattuja.

2, sylinterisäiliö, suosittelemme sylinterisuojattujen huoneiden käyttämistä varsinaisen tilanteen mukaan, käytä vain kaasupullokaapissa kaasu vuotovahvistinta ja voimakasta pakoputkilaitetta.

3. Virtapistoke käyttää monitoimipistoketta, 220V on kaikki paikoillaan, täyttää 10A ja 16A virran vaatimukset. 110 ja 380 ovat kaikki varattuja.

4, huone on varustettu ilmanvaihtojärjestelmällä, tuulen nopeus on yli 0,5 m / s, ja säätöjä voidaan säätää, melutaso on alle 55 desibeliä.

Kemiallisen reagenssin varastotila:

1. Säilytä erityiset säilytyskaapit varastointiin tavanomaisten, syttyvien ja erittäin myrkyllisten aineiden varastointivaatimusten mukaisesti.

2. Tämä huone on varustettu ilmastointilaitteella, joka puhdistaa huoneilmaa ja estää henkilövahinkoja.