Etusivu > Näyttely > Sisältö

Mitkä ovat laboratorion koteja ja varoituksia!

Jun 06, 2018

Lab-huonekalujen opetuslaitteet Laboratoriokokeilu, jossa on käyttötaulukko, mukaan lukien savupiippu, laboratoriokaapit, säilytyskaapit jne. Materiaaliluokituksen mukaan kaikki teräkset, puu-, teräspuu-, alumiinipuu-, ruostumaton teräs-, PP- ja muut tyypit. Työtaso voi käyttää levyjä, fysikaalis-kemiallisia levyjä, keraamisia levyjä tai

epoksihartsilevyillä hapen, emästen, hankausten ja vastaavien vastustuskyvyn aikaansaamiseksi.


Huonekalujen käyttö

Perusteellinen puhdistus ja desinfiointi ovat ensimmäisiä tehtäviä, jotka on otettava huomioon biologia, lääketiede, maalaustyölaboratoriot ja puhtaat huoneet. Tämä edellyttää laboratoriokalusteita, jotka on helppo puhdistaa, steriloida ja pitää puhtaana pitkään. Tavalliset teräs- ja puukalusteet tuskin täyttävät tämän puhtausvaatimuksen. Alan jatkuvan kehityksen myötä laboratorion huonekaluteollisuudelle on tärkeää tulla markkinoille jatkuvasti. Esimerkiksi:

Kokeellinen penkki: levytyyppinen keskusasema, teräksinen puu yksipuolinen koepenkki, kaikenkokoinen teräspenkki, vesisäiliöalusta ja lautanosturi; kokeellinen penkki-paneeli: korroosionkestävä fysikaalinen kemikaalilevy työtasovaihto, savupiippu sarja: levytyyppinen ilmastointilaite, teräspuupuhuvuovauha, uusi tyyppinen Kaikki teräksiset savupiiput, lattiapinnoitetut kaikki teräksiset savupiiput; kaapit sarja; reagenssikaapit, aluskaapit, kaasupullokaapit, turvakaapit, kaapit, kengät; reagenssiteline: levyn reagenssirata, teräslasi keskusreagenssiteline, vedenpitävä liitin Laboratorio ulosteet; Laboratorion ammattitankki sarja: silmäsuihku, hätäsuihku, laboratoriotapit, laboratoriokohtainen Coulter-sarja; laboratorion ilmanvaihtojärjestelmä: atomi-imu, yleinen pakokaasu; toimisto-osiosarja: Työpöydät, toimistotuolit, toimisto-osiot Täydellinen yhdistelmä ruostumattomasta teräksestä valmistettuja työtasoja ja teräskaappia 25 mm: n pohjalevyllä ottaen huomioon laboratorion puhtausvaatimukset ja kantavuus.

2 savukaasua

Tuotekuvaus: Savupiippu on tärkeä turvallisuuslaite laboratoriossa ja sitä käytetään lähinnä erilaisten sisäilman pakokaasujen poistamiseen. Laboratoriossa käytetään savuhormeja, jotka vaativat haitallisten kaasujen päästämistä, ja laboratoriokäyttöinen laite, joka vaatii puhdistuksen ja poistovirtauksen kokeessa.

Hajuaukon suorituskyky riippuu hengityshuukun kautta kulkevan ilman nopeudesta. Etupyörän ja ilmaliikenteen vaikuttavat tekijät ovat pyörrevirta, kaapin sisääntulomuoto, lämpöenergia, mekaaninen toiminta, poistoilman muotoilu ja epäiltyjä.

3 pesupöytä

Lasikuitulasin pesulaite

Pesun pöydän huolto ja kunnossapito: säännöllinen huolto voi pidentää pöydän käyttöikää;

Varoitus: 1. Reagenssit roiskeille pöydälle on puhdistettava välittömästi.

2, säännöllinen käyttö lämmintä vettä ja pesuaineita puhdistaa verta, bakteerit laboratoriossa muutaman kerran päivässä puhdistaa.

3, on ehdottomasti kielletty pitkään kosteassa tilassa ja lämpötila on yli 135 ° C ympäristössä;

4. Sähkötaua käytettäessä sähköuuni on sijoitettava erityiseen pidikkeeseen;

5, suora kosketus liekkiin, sulaan metalliin, metallikipinöihin ja muihin korkean lämpötilan kohteisiin on ehdottomasti kielletty;

6, älä altista suoralle auringonvalolle;

7, ole varovainen asentaessasi pöydän huoltoa, älä käytä rakennustelineenä

6.6.jpg