Etusivu > Näyttely > Sisältö

Mitkä ovat laboratorion rakennussuunnitelmat

Apr 24, 2018

Laboratorion suunnittelussa ja rakentamisessa on tärkeää tietää eräiden laboratorion rakennesuunnitelmien perusteeton tunne hyvän laboratoriorakennussuunnitelman tekemiseksi. Joten mitkä ovat laboratoriosuunnittelun perusterveyden tunne? Seuraavassa on yksityiskohtainen johdanto sinulle todellinen kodin rakentaja.


Laboratorion rakennesuunnittelun perustiedot koskevat pääasiassa seuraavia seikkoja:


1. Ennen kuin laboratorio aloittaa toimintansa, sen on ymmärrettävä, missä kaasun pääventtiili, vesiventtiili ja kytkin ovat. Kun poistut laboratoriosta, muista tarkistaa sisätila uudelleen, sammuttaa vesi-, sähkö- ja kaasukytkimet ja lukita ovet ja ikkunat.


2. Kun heliumylinteri avataan, käyttäjän on pysyttävä kaasusylinterin kaasun ulostulon puolella. Kaasupullon tulee seistä pystyssä ja hitaasti avata pulloventtiili. Kaasun on paineistettava paineentasausventtiilin läpi eikä sitä saa suoraan purkaa. Suurpainesylinteriventtiilejä käytettäessä käytä käsi- tai erikoisavaimia ja älä käytä työkaluja, kuten taltat ja pihdit venttiilin vaurioitumisen estämiseksi. Syttyvien, räjähtävien ja myrkyllisten kaasupullojen käyttöpaikan käytön tulisi varmistaa hyvä ilmanvaihto, käyttö- ja kunnossapitotila. Sylinterissä olevaa kaasua ei saa täysin tyhjentää, jäännöksen jäljelle jää jäljelle jäänyt paine. Jäännöspaineen tulisi yleensä olla noin 2 kg / cm2 ja vähintään vähintään 0,5 kg / cm2.


3. Sähköosaa on ehdottomasti estettävä käytettäessä sähkölaitteita (kuten uuneja, vakiolämpöisiä vesihauteita, sentrifugit, sähköuunit jne.). kytkimiä ja sähkökytkimiä ei saa kytkeä märin käsin tai silmien puolelle. Ennen käyttöä, käytä testikynää ensin sen tarkistamiseen, onko sähkölaitteiden vuoto, jos instrumentin vuoto ilmenee, ei voida käyttää.


4. Erityistä varovaisuutta on noudatettava käytettäessä palavia aineita, erityisesti syttyviä aineita (kuten eetteriä, asetonia, etanolia, bentseeniä, metallista natriumia jne.). Älä laita paljon pöytään, ei lähestytä liekkiä. Vain silloin, kun se on poissa tulesta tai sen jälkeen, kun liekki sammuu, voi syttyvä neste päästä suuria määriä. Matalalla kiehuvien orgaanisten liuottimien ei saa kuumentua suoraan tulipaloon, ja niitä voidaan lämmittää tai tislata vain vesihauteella käyttäen palautusjäähdytintä.


5, väkevöityä happoa, väkevöityä alkalia, on oltava erittäin varovainen estääkseen roiskeet. Kun käytät pipettia näiden reagenssien mittaamiseen, on käytettävä kumipalloa, eikä suua saa imemään. Jos vahingossa suihkuttaa testipenkkiin tai maaperään, sinun on käytettävä märkäliina pyyhintään. Jos ihoa kosketetaan, sitä tulee käsitellä välittömästi.


6, jos vahingossa poltetaan huomattava määrä palavia nesteitä, sitä on käsiteltävä seuraavasti:


(1) Sulje kaikki sisä- ja sähkölämmittimet välittömästi.


(2) Sulje ovi, avaa ikkuna ja ikkuna.


(3) Pyyhi läikkynyt neste pyyhellä tai rätillä ja ruuvaa neste suureen astiaan ja kaada se sitten suljettuun lasipulloon.


7. Syttyviä ja räjähtäviä aineita (kuten metallista natriumia, valkoista fosforia ja vastapäätä) ei saa kaataa likaauhoihin tai nieluihin, vaan ne on kerättävä nimettyihin säiliöihin.


8, nestemäistä nestettä, erityisesti vahvaa happoa ja vahvaa emästä, ei voida suoraan kaadeta pesualtaan, laimennetaan, kaadetaan tiskiin ja käytetään paljon vesijohtovettä pesuallas ja viemäri pesu.


9, myrkkyjä on käsiteltävä laboratorion määräysten mukaisesti hyväksyttäväksi tarkastus- ja hyväksymismenettelyjen, tiukan käytön jälkeen ja asianmukaisen käsittelyn jälkeen käytön jälkeen.


10. Kun käytät öljyhauteessa, on huolehdittava siitä, että lämpötila mitataan jatkuvasti lämpömittarilla ja että lämpötila ei ylitä öljyn palamislämpötilaa.