Etusivu > Näyttely > Sisältö

mitkä ovat yleiset vaiheet ammatillisen laboratorion suunnitteluun?

Jan 02, 2019

Ammattilaisten laboratoriorakentaminen ei ole pelkästään instrumenttien ja laitteiden yhdistelmä, vaan monimutkainen järjestelmätekniikka, joka on tiukat vaatimukset työympäristölle. Mitkä ovat laboratorion rakentamisvaiheet? Laboratorion suunnitteluyritys suorittaa laboratorion rakentamisen seuraavien vaiheiden mukaisesti.

1.02

1. Laboratorioiden rakentamisen suunnittelu

Laboratorion rakennussuunnitelmaan sisältyy rakentamisen ulkonäkö, tyyli, korkeus, asettelu jne. Ennen laboratorion rakentamista on tarpeen ymmärtää asiakkaan tarpeet ja tulevaisuuden kehityssuunta sekä yhdistää muiden siihen liittyvien toimialojen laboratoriokokemus suunnitellakseen ja järkeistääkseen .

2, laboratorion suunnittelu

Ohjelman juurien konkreettinen toteutus ammatillisin keinoin, mukaan lukien laboratorion suunnittelu, asennus, käyttöönotto, huolto ja päivitys.

3. Laboratorioiden rakentaminen

Laboratorion suunnittelussa ja rakentamisessa tulisi valita tietyn mittakaavan yritys Kiinassa, ja sen on tutkittava tiukasti yrityksen vahvuus ja standardi. On parasta tehdä paikan päällä tehtäviä tarkastuksia sen onnistuneista tapauksista ja yrityksen sijainnista.

4, laboratorioasettelun suunnittelu

Ulkoasun suunnitteluvaiheessa tulisi huomioida työ- ja kehitystarpeet niin paljon kuin mahdollista, rationaalisesti konfiguroida tila ja optimoida integraatio mahdollisimman paljon. Laboratorion muotoilu sopii täydellisesti veden, sähkön ja tuulen myöhempään ammatilliseen suunnitteluun.

5, laboratorion tehonjakelujärjestelmä

Laboratorion sähkönjakelujärjestelmä on suunniteltu kokeellisten instrumenttien ja laitteiden erityisvaatimusten mukaisesti, ja se on suunnitellut monenlaisia tekijöitä ammattimaisilta suunnittelijoilta. Koska laboratoriolaitteiden piirilaitteiden vaatimukset ovat monimutkaisempia, sähkönjakelujärjestelmän suunnittelussa ei pitäisi ottaa huomioon vain olemassa olevia laitteita ja laitteita, vaan myös ottaa huomioon laboratorion kehityssuunta viime vuosina. sähkönjakelujärjestelmä. Ja piirien ylläpito ja muut ongelmat.

6, laboratorio-ilmastointijärjestelmä

Ilmastointilaite ei ainoastaan ohjaa laboratorion lämpötilaa ja kosteutta, vaan tekee yhteistyötä myös laboratorio-ilmanvaihtojärjestelmän kanssa, jotta varmistetaan todellinen ja tehokas laboratoriorakentamisen vaikutus.

7, laboratoriotulitusjärjestelmä

Paloturvallisuusvaatimukset laboratoriossa ovat korkeammat kuin tavallisissa paikoissa. Laboratorion suunnittelussa on käytettävä erilaisia palontorjuntatoimenpiteitä, jotta varmistetaan laboratorion paloturvallisuus.

8, laboratorion vesihuolto ja viemäröinti

Viemäröintijärjestelmän putkien on oltava hapon ja alkalin korroosiota ja orgaanisten aineiden sulamista. Materiaalin tulee olla PPR tai muita materiaaleja, eikä tavallisia PVC-putkia saa käyttää. Samanaikaisesti jäteveden luonteen, virtausnopeuden ja päästöoikeuden mukaan sekä ulkoilmanpoisto-olosuhteissa. Aseta suunnitelma.

9, laboratoriokaasujärjestelmä

Monien laitteiden käyttö laboratoriossa edellyttää monenlaisia kaasutoimituksia, ja sylinterikammion turvallisuus on taattava.

10, laboratorio-ilmanvaihtojärjestelmä

Laboratorion pakojärjestelmän suunnittelu vaikuttaa koko ympäristön ja kokeellisen henkilöstön terveyteen sekä kokeiluvälineiden toimintaan ja huoltoon.

11, laboratoriokalusteiden valinta

Laboratoriokalusteiden valinnassa olisi ensin otettava huomioon työtarpeet, jotka liittyvät lähinnä työtason materiaaliin, kaappirakenteeseen ja materiaaliin, väriyhdistelmään ja muihin elementteihin.

12, laboratorion sisustustiedot

Kun laboratorio on kunnostettu, katto ei saisi käyttää suurta kokonaisrakennetta, joka aiheuttaa piilotettuja vaaroja myöhemmälle rakentamiselle ja kunnossapidolle. Lattiasta kattoon ulottuvaa lasiverhoilua voidaan käyttää käytävän molemmilla puolilla tai suuressa instrumenttihuoneessa, joka on läpinäkyvämpi ja helpompi hallita ja käydä.