Etusivu > Näyttely > Sisältö

Mitkä ovat savuhormien pilaantumista estävät kokoonpanot?

May 11, 2018

Savuhuovat voidaan luokitella käyttötarkoituksen mukaan. Ne voidaan jakaa yleisesti alemman avoimen tyypin, lattiatyypin, kaksipuolisen tyypin, kolmionpuolisen lasin, taulukkotyypin, yhdistetyn tyypin ja radioaktiivisuustutkimuksiin, jotka on suunniteltu erilaisiin kokeellisiin tarpeisiin ja synteettisiin kokeisiin. Erityiset höyhenpeitteet perkloorihapon kokeille.

Turvallisuus on kaikkein tärkein hengityssuojainten tavoite. Laboratoriossa käytettävien savukaasujen käytön tarkoituksena on varmistaa käyttäjien turvallisuus ja estää ympäristön saastuminen.

Nämä turvallisuuteen vaikuttavat pääasiassa

1. Hyväksy ainutlaatuinen sauman tuuletusrakenne, jotta haitalliset kaasut voidaan tehokkaasti purkaa.

2. Suorat kädensijat, joissa on ristikot kahvan ja lasin välissä. Ilman virtausta kannella pyöritetään, mikä takaa tehokkaan ilmanottoa sivuilta.

3, aseta ikkunan pudotus pois päältä, jos lasi-ikkunan vahingossa tapahtuva lasku lasin ikkunasta laskeutuu, estää pudotuksen, estää vahingossa tapahtuvan henkilöstön.

4. Lasin ikkuna on valmistettu karkaistusta lasista. Vaikka lasisi vahingossa kaatuu tai räjähtää, se ei aiheuta onnettomuuksia.

5. Tyhjennysreikien yläosassa on oltava ilmanvaihtoaukot, jotta ilma pääsee sisään, vaikka lasiikkuna olisi kiinni, jotta vältetään suuremman alipaineen syntyminen.

6. Savukahva kuori on valmistettu metallimateriaaleista ja se on syttymätön. Sisätappi on valmistettu palonestoaineesta tai palamattomasta materiaalista, kuten taitettavaa erikoislevyä, ruostumatonta teräslevyä jne. Pöydällä käytetään kiinteää fysikaaliskemiallista alustaa tai ruostumatonta terästä olevaa levyä hapon, alkalin, lämmön ja tulen estämiseksi .

7. Lasi-ikkunan tehokas korkeus on 800 mm, sisempi ontelo 1200 mm ja pöydän korkeus on 800 mm. Se on ergonominen, helppokäyttöinen ja siinä on runsaasti tilaa ja parantaa turvallisuutta.

8, Shuizui, kaasu Tsui counter ulkopuolella kauko-operaation kahva, helpompaa ja turvallisempaa kuin suora käsi toimintaa.