Etusivu > Näyttely > Sisältö

Mitkä ovat laboratorion keraamisten työtasojen edut?

Jul 11, 2018

Laboratoriossa on monenlaisia työtasotarvikkeita. Niistä, keraamiset työtasot kutsutaan aristokraatit penkki yläosat. Keraamiset työtasot ovat suhteellisen kalliita ja niitä käytetään vähemmän Kiinassa. Joten mitkä ovat sen edut? BOKA Xiaobian tiivisti joitakin, katsokaamme sitä

7.11.jpg

Muut laboratoriopöydät (fysikaaliset ja kemialliset paneelit, epoksihartsipaneelit ja ruostumaton teräs) ovat käytännöllisiä ongelmia, jotka eivät ole syövyttäviä, naarmuuntumattomia, korkean lämpötilan kestäviä, helposti muokattavia ja helposti värjäviä.

Keraamiset työtasot ovat korkean lämpötilan kestävyys yli 900, mutta muut laboratoriokynät eivät ole niin kuumia. Pintaa käsitellään erikoisella lasitetulla pinnalla, joka on korroosionkestävää Saksasta ja kalsinoidaan erikoisprosessilla korkeassa lämpötilassa 1250 ° C pitkään aikaan. Keraamisen työtason pääkomponentit ovat: keraamiset materiaalit, kuten kaoliini, savi, posliinikivi, posliinisavikko, väriaine, sininen ja valkoinen materiaali, kalkkihiekka, kalkkialkaliuos ja muut vastaavat.

Keraamisen työtasot:

1. Kestää tuhansia korkean lämpötilan asteen, ei muodonmuutoksia, iskunkestävyyttä, lujuutta, kulumiskestävyyttä, helppoa puhdistusta, kosteutta, tulipaloa, antistaattista kemiallista korroosionkestävyyttä. Valitessaan laboratorion kalusteiden työtasot, se voidaan valita sen suorituskyvyn ja tarpeiden mukaan.

2, kova ja vahva, naarmuuntumaton, erittäin vahva iskunkestävyys ja pitkä käyttöikä.

Pinta on kova ja vahva ja kulutusta kestävä. Se on erinomainen suorituskyky iskunkestävyyteen, kompensoi tehokkaasti muiden pöytätasojen virheet ja on erittäin pitkä käyttöikä.

3, kestää saastumista, vahvaa väriä, anti-ikääntymistä, ei värimuutoksia, helppo puhdistaa, tehokkaasti estää bakteerien kasvua.

Se hyväksyy saksalaisen tuodun korkean lämpötilan lasitettu pinta sileällä pinnalla eikä huokosilla. Se on helppo puhdistaa, estää tehokkaasti bakteerikasvun, se on erittäin pilaantumaton ja pystyy vastustamaan erilaisia ultraviolettisäteilyn aiheuttamia tunkeutumisia. Sillä on vankka väri, värimuutos, vanheneminen ja erittäin pitkä käyttöikä.

4, terveys ja ympäristönsuojelu, säteily täyttää kansainväliset rajoitetut standardit.

Verrattuna muihin laboratoriotuotteisiin keraamiset keraamiset keramiikkatuotteet eivät vapauta haitallisia aineita, eliminoimalla aikaisemmista fysikaalisista ja kemiallisista paneeleista vapautuneet formaldehydi- ja marmoripöydät, jotka eivät ole koskaan muuttuneet ja vanhentuneet. Se on ylätason kokeellinen pöytäkonsolimateriaali.