Etusivu > Näyttely > Sisältö

Tyypit ja rakenteiden savun huppu Design erilainen?

Feb 17, 2017

Kuten me kaikki tiedämme, eri kokeilu tuottaa erilaisia haitallisia kaasuja, nämä kaasut voivat sisältää eri vahva happo voimakas alkali näitä haitallisia aineita, pitkäaikainen altistuminen ihmisen kehon voi olla kohtalokkaat vahingot lisäksi haittaa ihmisen elimistöön, jos pitkän aikavälin yöpyä sisätiloissa, tarkkuusinstrumentti ja laitteet laboratorio, myös aiheuttaa vahinkoa ja vaikutukset. Joten parantaa laboratorion ympäristö on etusijalla, näiden haitallisten kaasujen leviämisen sisätiloissa, meidän on käytettävä vetokaapeilla asennettu laboratorio mahdollisuus varmistaa laboratorio tuuletusrakenne kohtuullisen sekä turvallisesta ja siististä ympäristöstä. Rakenne on monia nyt kaasuuntumisenestosuoja, whatand #39; s suunnittelussa ja käytössä eri ero?

1. täysi-pakokaasun rakenne: koko pakokaasujen savun huppu design, on tällä hetkellä yksi eniten käytetty, on hyvin kohtuullinen ilmanvaihto rakenteen suunnittelu, kun savua huppu pakokaasu, hyvä liikkuvuus kaapin sisällä, pakokaasujen sopii laboratoriossa ja voi olla tehokas ja nopea vastuuvapauden aineiden ja haitallisia kaasuja.

2. tuuli-tyyppinen rakenne: rakenne ja ilmastointi sisälämpötila vaatimuksista näiden laboratorioiden laboratorio lämpötila ja kosteus on vakio, jotta säästää Lämmitys ja niin edelleen, voimme käyttää tällaista meikki Ilmastointi savun huppu muotoilu, tämä malli voi tehdä itse ulkopuolella kaasun liesituuletinta juoksuun ja pyöräilyyn.

3. muuttuja-rakenne: muuttuva rakenne sovellettavat tuulennopeus suunnittelu vaatii enemmän laboratorio tällainen muuttuja-rakenne suunnittelu, paremmin auttaa meitä Säädä pakokaasujen ilman virtaa.