Etusivu > Näyttely > Sisältö

laboratoriokalusteiden rationaalisuus määrittelee kokeilun tehokkuuden

Jul 25, 2018

Monet sanovat, että kokeen tehokkuus määräytyy tutkijan kyvyn mukaan. Itse asiassa laboratorion huonekalujen rationaalisuus määrää myös kokeilun tehokkuuden. Kuuntele tarkasti pieniä sarjoja.

Jos olet laboratoriovälineessä ja laboratoriomateriaaleissa, alue ei ole selvää, laite on sotkuinen ja laboratorion korkeus on liian korkea. Visio on varmasti väsynyt ja toiminta on ehdottomasti hankalaa ja aiheuttaa ärtyneisyyttä, mikä vaikuttaa suuresti sinuun. Kokeellinen tehokkuus. Siksi turvallisten, ympäristöystävällisten ja mukavien laboratoriohuonekalujen täydellinen kokonaisuus on ratkaiseva rooli kokeilun tehokkuudessa. Laboratorion ammatillisten ominaisuuksien mukaan huonekalujen värisuunnittelu kiinnittää yleensä huomiota väripuhtauden yhdenmukaisuuteen ja laboratorion yleiseen koordinointiin. Tyylikkään ja mukavan ilmapiirin väri on yleisimpiä. Siksi laboratoriokalusteilla on oltava puhdas ja selkeä ulkonäkö ja väri, joka ei ainoastaan saa käyttäjältä miellyttävää ja miellyttävää, ja toiminta on sileä ja helppo, mikä parantaa kokeilun tehokkuutta, parantaa sisäympäristöä ja aikojen ominaispiirteet ja ympäristökasvatuksen tarkoitus. Riippumatta siitä, onko jalkapöydän pöydän korkeus ja leveys kohtuullinen, kuinka tehokkaan työpöydän saatavuus, uppoasennuspaikka ja kemiallisten reagenssien kohtuullinen varastointi jne. Edellyttävät paljon tutkimusta.

Laboratoriokalusteiden rationaalinen suunnittelu mahdollistaa kokeilijan käyttämään sitä joustavasti ja mukavasti, mikä on ratkaiseva laboratoriotehokkuuden kannalta. Shenzhen Chuangmei Industrial Co., Ltd. on myös kovasti töitä tuottamaan enemmän humanisoituneita laboratorion kalusteita.