Etusivu > Näyttely > Sisältö

Teräs ja puu ero testauslaitteissa

Apr 16, 2018

Mitä eroa on teräs puu penkki ja terästä penkki?

On olemassa monenlaisia laboratorio penkit, jotka voidaan jakaa eri eri materiaaleja, erilaisia rakenteita ja erilaisia toimintoja. Yleisimpiä niistä ovat terästä ja puuta testauslaitteissa. Kaksi testiä penkit pinnat ehkä näytä samalta, mutta eroavat toisistaan merkittävästi.

1, materiaalit ja rakenne

Teräs-wood kokeellinen penkki on pohjimmiltaan teräsrunko plus koko puiset säilyttimen. Tuki kokeellinen penkki on valmistettu epoksihartsi hapan pesu ja Fosfatointi jälkeen. Laatikko on yleensä valmistettu Melamiini hallituksen kuitulevy.

Kaikki teräs testi penkit ovat taipuneet, ruiskutettava ja koottu kylmä Kuumavalssatut teräslevyt. Joukossa kaapit valmistetaan yleensä kylmävalssatut levyt jotka ovat happo pestä ja phosphatized ja sitten ruiskutettava epoksimuovilla. Ne jaetaan usein lattia-rakenteet ja roikkuu ruutuun rakenteita ja toimintaa ruutuun rakenteita.

Lisäksi asiakkaille on muistutettava, että asiakkaille voi olla eri erityisiä käyttötarkoituksia testipenkkiin. Siksi materiaali on valittava käyttötarkoituksen mukaan valinnan aikana. Esimerkiksi testipenkkiin, jota tarvitaan erityisesti fyysinen kokeet ja kemialliset kokeet-aine on eri.

2, hinta

Teräs-wood kokeellinen penkki ja kaikki teräksestä kokeellinen penkki miehittää hintaetu ja yleinen teräs-wood testipenkkiin on pienempi kuin teräs testipenkkiin.

3, ominaisuudet

Helpottamiseksi, puhdistus, kaappi ja kerroksessa teräs-wood kokeellinen penkki on aina tietty ero niin, että se ei ole suorassa kosketuksessa lattian kanssa. Suurin osa teräksen testipenkkiin on pääasiassa näkyy ulkonäöltään ilmapiiri ja kaunis, lisäksi teräs laakeri penkki, jossa suorituskyky on melko hyvä.

Yhteenvetona teräksen ja puun penkit ja teräksen penkit eroavat materiaali, rakenne, hinta ja heidän heikkoutensa. Asiakkaat on täysin ymmärrettävä asiaa suorituskyky penkki ostaessaan omien edellytystensä mukaisesti. Ja todella kohtuulliset vaihtoehdot.