Etusivu > Näyttely > Sisältö

suunnitteluperiaate laboratorio

May 12, 2018

Ovat usein monelta kemiallisen pilaantumisen, jotka ovat haitallisia terveydelle, erityisesti haitallisten kaasujen ja on tärkeää jättää ne laboratorio. Mutta samaan aikaan energia on usein kulutetaan paljon, joten laboratorion ilmanvaihto valvontajärjestelmän vaatimukset kohoavat, alussa CV (kiinteä ilmamäärä), 2-State (laukaistua tilaa), VAV (Muuttuva ilmamäärä) järjestelmiä Viimeisin mukautuvaksi valvontajärjestelmä - turvallinen ja energiansäästön tarpeisiin. Lyhyesti sanottuna laboratorion uusin idea on pitää koko laboratorio savu uuvuttavaa kaappiin. Miten valvoa tehokkaasti erilaisia saannin ja pakokaasun ja turvallinen ja taloudellinen tulosten saavuttamiseksi on ratkaisevan tärkeää.

Yhteinen pakokaasu laitteet laboratoriot ovat: vetokaapeilla, atomic absorption huput, universal pakokaasun huput, katto pakokaasun huput, ja pöydän pakokaasun huput. Niistä kaasuuntumisenestosuoja on yleisin.

Liesituuletin on Tuuletin, joka käsittelee turvallisesti haitallisia, myrkyllisiä kaasuja tai höyryjä. Sitä käytetään ansaan, tiiviste ja siirtää epäpuhtauksien ja haitallisia kemiallisia kaasuja jotta ehkäistä kaikota laboratorioon. Tämä hengittää sisään epäpuhtauksia työskentelyalueelta ja pitää heidät pois. Toiminnanharjoittajan minimoimaan altistuminen sisäänhengityksen välityksellä. Kaasuuntumisenestosuoja ilmavirtaus on pakokaasun tuuletin vetää ilmaa Lab kaasuuntumisenestosuoja, laimentaa höyryjä kaasuuntumisenestosuoja ja täyttää sen kautta pakojärjestelmä ulkopuolelle, jotta saavutettaisiin alhainen pitoisuus levittäminen;

Universal pakokaasun huppu on ensimmäinen valinta paikallinen ilmanvaihto: helppo asentaa, satelliittikaiuttimet, hyvä ilmanvaihto suorituskyky, voi tehokkaasti suojata henkilökohtaisen turvallisuuden työntekijät;

Atomic Absorption naamio on pääasiassa käytettävissä kaikenlaisiin laajamittainen Tarkkuusinstrumentit edellyttää sijoitus- ja asennusohjeet ja on asettanut ilmanvaihto suorituskykyvaatimukset, joka on myös yksi niistä tekijöistä, jotka on otettava huomioon yleistä laboratorion suunnittelua.

Pakokaasun huput käytetään pääasiassa kemian laboratorioita ja ovat yksi välttämättömyystarvikkeita ratkaisemaan näiden laboratorioiden ilmanvaihto kokonaisvaatimuksesta.