Etusivu > Näyttely > Sisältö

Puhutaan laboratorion yleisestä suunnitteluprosessista

Dec 17, 2018

Ystävät, jotka tuntevat laboratoriteollisuuden, tietävät, että laboratorion yleinen suunnittelu on erittäin tärkeää, sitten BOKA on täällä keskustelemassa kanssasi.

lab furniture 11.28

"Yhden luukun ratkaisu laboratoriotekniikalle" on erittäin luotettava laboratorion kokonaisratkaisu standardoitujen suunnitteluprosessien ja standardoitujen toimintojen mukaisesti. "Kokonaisratkaisu" koostuu laboratorionrakennus- ja sisustusjärjestelmästä, ilmastointi-, ilmanvaihto-, vesihuolto- ja viemäriverkosta, kaasun toimituksesta, sähkötekniikasta, turvallisuuden keskitetystä seurantajärjestelmästä, laboratoriokalusteista ja apulaitteista, käyttäjäkoulutuksesta, huoltopalveluista jne. sisältää kaikki kattavan laboratoriorakentamisen prosessit: suunnittelusta ja paikanvalinnasta alkuvaiheessa, sisäisen järjestelmän suunnitteluun ja rakentamiseen, järjestelmän koulutukseen ja toimittamiseen, myöhemmän ajanjakson ylläpitoon. Integroitu laboratorio yhdistää laitetoimittajien ja palveluntarjoajien kattavat valmiudet laboratorion turvallisuuden ja sääntelyn varmistamiseksi. Käyttäjien ei tarvitse ajatella liikaa järjestelmän yksityiskohdista, ja kaikilla töillä on yhtenäinen ratkaisu hankkeen yleishankintapalvelusta.

Integroidun laboratorion suunnittelu ja rakentaminen perustuvat asiaankuuluviin kansallisiin standardeihin ja normeihin, joissa korostetaan käyttäjien ammattimaisinta ja täydellistä suunnittelua, integroidaan kaikkien laboratorioiden tasojen laitteistot ja toiminnalliset vaatimukset sekä yhdenmukaiset suunnittelu- ja toimintamenettelyt. jokainen suuri. Tuloksena oleva järjestelmä on orgaaninen kokonaisuus irrottamatta järjestelmän eri osia, mikä luo turvallisuus- ja toiminnallisia vaaroja.

Kun olet kuunnellut BOKA: n selitystä, älä tiedä, onko sinulla mitään hyötyä? Jos haluat tietää lisää laboratoriosta, kiinnitä huomiota reaaliajassa ~