Etusivu > Näyttely > Sisältö

Puhumme sairaalan laboratorio muotoilua

Mar 16, 2018

Lääketieteellisen laadun ja tason Kiinassa parantaminen useita kehittynyt ja hieno välineet ja laitteet on käytetty laajalti kliinisissä laboratorioissa. Mukauttamiseksi uuteen tilanteeseen, tarjota parempaa hoitoa potilaille, kehityksen yhä useammat sairaalat ovat laboratorion uudelleen tai hiljattain rakennettu ja pyrittävä järkeistää tilaa ja standardoida hallinta, ja ymmärtää uusia ajatuksia ja ideoita suunnittelu mahdollisimman suuressa määrin.     Sairaalan laboratoriossa on erittäin tiukkoja vaatimuksia ympäristöön. Siksi sairaalan laboratorio suunnitteluprosessia, meidän täytyy seurata kansallisia standardeja ja suunnittelun käsitteitä. Mennään alas ja tarkastella uusia ideoita suunnittelu sairaalan laboratoriossa. Se. Ympäristön valinta helpottaa yksilöiden potilaiden ja kliiniset osastot, uusi laboratorio toimitus valitaan yleensä rakennuksen toisessa ja kolmannessa kerroksessa. Päivystykseen ja latauksen office ovat alakerrassa. Se on järkevä ja kätevä hätä- ja laboratorio testit Lähi-ja iltakoulu.


Sisätilojen asettelun työn helpottamiseksi ja väline huolto, suuria laboratorioita käyttää laajoja ja suuria laitteita laitteet keskellä house helpottaa lämmöntuotto, vian korjaus ja puhdistus laitteen ollessa toiminto. Mallin käsittely, jakelu, näyte lisäksi ja pieniä kokeiluja, jotka eivät edellytä käytännön toimintaa tehdään seinän puolelta workbench. Tämä järjestely on myös työntekijöiden virta ja näytteiden siirto.

Huone jako moderni tarkastus välineet ja laitteet kehittyvät suurissa, automaattisissa kokoonpanolinjat suuntaan. Monet sairaalat ottanut toimenpiteet laajamittainen laboratorioiden ja yhdistetään biokemialliset ja immunomääritys laboratorioiden samaan aikaan. Veden lähteen muotoilu kaikissa laboratorioissa on puhdas allas (erillinen lavuaarit) ja saastuneen allasta (pesu ja värjäys). Viemärit liitetään suoraan sairaalan jäteveden käsittelyjärjestelmä. Jalkakylpy ohjataan jalkakytkintä, joka paitsi täyttää laboratorio hygienia on kestävämpi. Pilaantumisen allas käytetään pestä kokeellinen epäpuhtaudet ja tehdä syvä allas splash ehkäisyyn. Virrankulutuksen kokeellinen laitteet ja lisätehon laitteet sijoitetaan etukäteen ja eksponentti ontelo koottu mutta erottaa valaistus-virtalähteeseen ilman häiritsemättä toisiaan. Tärkeää ja laitteita keskeytymätön virransyöttö (UPS virtalähde) ja erillinen Maadoitusjohdin, ja saatavilla olevat laitteet ja väliaikainen pistorasiat, jotka voidaan ostaa tulevaisuudessa laboratorion kehitystä. Valaistus suunnittelu laboratoriossa, valaisimien on pääasiassa loistelamput. Se asennetaan osittain invisiblely viimeistellyn kattoon rinnalla työ-taulukkoa. Hehkulamput käytetään käytävillä. Eri valonlähteet yhdistää luoda mukava ja ihana näkö kokea luoda hyvä laboratoriossa. Työympäristön. Bakteerit-huoneessa on neljä 30W ultraviolettilamput tarvittaessa yleisesti käytettyjen desinfiointi-laite, joka on myös puoliksi näkymättömissä enimmäismäärän.

Suunnittelu sairaalan laboratorio on erilainen kuin rakennusten suunnittelu. Suunnittelu on paitsi kaunis ja mukava, mutta myös Palonkestävällä, kosteus-näyttö ja anti-korroosiota, ja olla ympäristön kannalta turvallisia, luotettavia ja kestäviä. Tieteellisesti järkevä laboratorio voi aktiivisesti kurinalaisuutta rakentamisen, henkilöstön koulutus ja taudin diagnosointiin. Se voi myös tarjota turvallinen ja tehokas työympäristö tarkastajat.