Etusivu > Näyttely > Sisältö

Teräs-wood kaasuuntumisenestosuoja ja kaikki teräksestä liesituuletin

Sep 03, 2018

Teräksen ja puun ja kaikki teräksestä kahdenlaisia materiaalien laboratorio huonekalut. BOKA teräs-wood kaasuuntumisenestosuoja koostuu kylmävalssattua teräslevyä ja korkealaatuista puuta. On käytännöllisempää. Kaikki teräs-liesituuletin on valmistettu laadukkaita kylmävalssattua teräslevyä. Kestävä. Molempien materiaalien on omat vahvuutensa. Voi sanoa, kuka on hyvä tai joka on huono. Voit valita tarpeiden ja mieltymysten mukaan. Kaasuuntumisenestosuoja on tärkeä turvalaite laboratoriossa. Se voi tarjota toimiva paikallinen ilmanvaihto-menetelmä. Laboratorion henkilökunta ja ympäristöön suojaavat asianmukaisia.

Miten valita liesituuletin?


Kaasuuntumisenestosuoja ei ole erillinen osa laitteiden ja ulkoisen ympäristön muutokset voivat vaikuttaa kaasuuntumisenestosuoja suorituskykyä. Samaan aikaan kaasuuntumisenestosuoja ja valvontaa vaikuttaa myös ympäristön ympärillään. Kun valitset kaasuuntumisenestosuoja: ensimmäinen: sinun täytyy harkita tekijöiden kokonaisuus, kuten: laboratoriotiloja, rakennuksen ilmanvaihto valvontajärjestelmä, pakokaasun putken järjestely ja sijoittaminen kaasuuntumisenestosuoja, jne., toiseksi: sinun täytyy määrittää Millainen liesituuletin tarvitset. Kun valitset, voit yleensä mitata sen mukaan, seuraavat tekijät: 1. kaappi yläosassa: on kolme tyylejä: standard, pieni taulu, floor tyyppi. Täyttääkö kaasuuntumisenestosuoja pinta tuulennopeus Tuulen nopeus määritellyt turvallisuusvaatimukset kansainvälisellä mittapuulla: 0,5 m/s (kansainvälinen standardi säädetään: vain pinta tuulennopeus saavuttaa 0,5 m/s asti todella vangita haitalliset kaasua kaapin).

 

Mitä eroa on PP liesituuletin ja kaikki teräksestä kaasuuntumisenestosuoja?

Räjähdyssuojatut on ex-ex-sertifikaatti. Sitä voidaan käyttää alueilla, joilla syttyviä räjähtävän. Kaikki teräs ei liity ex-ja ex. Koko teräs voidaan sanoa olevan ex- tai ex; Ex-aineiston voi olla valuraudasta tai teräksestä.


Mitä materiaalia on hyvä laboratorion kaasuuntumisenestosuoja?


Shenzhen Chuangmei Industrial Co, Ltd on sitoutunut rakentamaan tunnettu brändi Shenzhen, BOKA, ja on sitoutunut tarjoamaan kokonaisvaltaisia ratkaisuja turvallisuuden tutkimuksen Kiinan tieteellistä tutkimusta yritysten, mukaan lukien laboratorioiden suunnittelu ja suunnittelu, kuuleminen, high-end laboratorio huonekalut, laboratorio sisustus puhdistus ja kokeilu. Huone bioturvallisuutta, laboratorio älykäs ohjaus, laboratoriolaitteet pääasiassa tuottaa testi penkit, vetokaapeilla, sky alustoja, astia kaapit, lääkekaapit, jne.

Mukaan eri asiakasryhmien yhdessä kotimaisten kehittyneen teknologian, olemme kehittäneet seuraavan sarjan tuotteet: huonekalut Laboratoriosarjan all-puun rakenne, Kaikki teräksestä rakenne, alumiini-puun rakenne, teräs-puun rakenne jne. Materiaalin laatu on hyvä ja turvallinen.