Etusivu > Näyttely > Sisältö

Shenzhen Research Laboratory Construction

Oct 18, 2018

Shenzhenin tieteellisen tutkimuslaboratorion rakentaminen, oli kyseessä sitten uusi rakentaminen, laajennus- tai jälleenrakennusprojekti, ei ole yksinkertaisesti hankkia kohtuullisia laitteita vaan myös harkita laboratorion kokonaisvaltaista suunnittelua, järkevää ulkoasua ja graafista suunnittelua sekä tehoa tarjonta, vesihuolto ja tarjonta. Infrastruktuuri ja perusolot, kuten kaasu, ilmanvaihto, ilmanpuhdistus, turvatoimet ja ympäristönsuojelu. Siksi laboratorion rakentaminen on monimutkainen järjestelmäkehitys. Nykyaikaisissa laboratorioissa kehittyneet tieteelliset välineet ja erinomaiset ja täydelliset laboratoriot ovat välttämättömiä edellytyksiä nykyaikaisen tieteen ja tekniikan tason parantamiseksi ja tieteellisten tutkimustulosten kasvun edistämiseksi. "Ihmislähtöiset, ihmiset ja ympäristö" on tullut ihmisten huolta herättäväksi aiheeksi. "Turvallinen, ympäristöystävällinen, käytännöllinen, kestävä, kaunis, taloudellinen, erinomainen, johtava" suunnittelu- ja suunnittelukonsepti. Suunnittelu ja suunnittelu on pääosin jaettu kuuteen osaan: graafinen suunnittelujärjestelmä, yhden rakenteen toiminnallinen suunnittelujärjestelmä, vesihuolto- ja viemäröintisuunnittelujärjestelmä, elektroninen ohjausjärjestelmä, erityinen kaasunjakelujärjestelmä ja haitallinen kaasunpoistojärjestelmä. Seuraavassa kuvataan seuraavat kuusi näkökohtaa.

Graafinen suunnittelu, graafinen suunnittelu Pohdimme lähinnä seuraavia tekijöitä:


1, turvallisuus

(1) evakuointi, evakuointi, paeta, sileä, esteettömän, turvallisen kulku; tieteellisen tutkimuslaboratorion rakentaminen? Yleiset laboratorioväylät avataan pääosin sisäänpäin, mutta jos huoneessa on räjähdysvaara, ovi on avattava ulospäin, oven materiaali on paras valita painolasi.

(2) Rakennustarpeet Laboratorion rakentaminen on valmistettava palonkestävistä tai palamattomista materiaaleista ja paloeristystä on harkittava väliseinien ja kattojen osalta. Terassilattia voidaan käyttää, ikkunoiden tulee olla pölyttömiä, sisävalaistuksen pitäisi olla hyvä, ovet on avattava ulospäin, ja suurella laboratoriolla on oltava kaksi uloskäyntiä henkilöstön evakuoinnin helpottamiseksi onnettomuustilanteissa.


(3) Vesihuolto ja vedenpoisto Vesihuolto varmistaa tarvittavan vedenpainon, veden laadun ja veden määrän, jotta se täyttää laitteen normaalin toiminnan tarpeet. Sisäinen yleinen venttiili on sijoitettava helposti toimivaan asentoon, ja viemäri on valmistettava happo- ja alkalikestävistä materiaaleista. Maalla on oltava lattiakaivo.


(4) Ilmanvaihtolaitteet Koska laboratoriotyössä syntyy usein myrkyllisiä tai syttyviä kaasuja, laboratoriossa on oltava hyvä ilmanvaihto. Yleensä on kolme erilaista ilmanvaihtoa:

1 Koko huoneen ilmanvaihto Pakopuhaltimella tai ilmanvaihtokanavalla ilmamuutosten määrä on yleensä 5 kertaa / tunti.

2 Osittainen pakokaasu Yleensä suurien instrumenttien vaarallisen kaasun osan yläpuolella. Opetuslaboratoriossa syntyvien haitallisten kaasujen yläpuolella on osittainen pakokaasu, joka vähentää sisäilman saastumista.

3 Huuhtelu Tämä on paikallinen pakoputkilaite, jota käytetään yleisesti laboratorioissa. On lämmityslähteitä, vesilähteitä, valaistusta ja muita laitteita. Savupiippu voidaan valmistaa metallimateriaaleista, jotka ovat tulenkestäviä ja räjähdysvaarallisia. Korroosionestopinnoite levitetään sisään ja ilmanvaihtoputken on vastustuskykyistä hapon ja alkalisen kaasun korroosiolle. Puhallin voidaan asentaa ylimmän kerroksen huoneeseen ja sen pitäisi olla tärinää ja melua. Pakoputken tulee olla yli 2 m katon yläpuolelta. Yksi?