Etusivu > Näyttely > Sisältö

Shenzhen Chuangmein vuoden 2018 yhteenveto ja 2019 strateginen käyttöönottokokous oli täydellinen menestys!

Jan 05, 2019

30. joulukuuta 2018 Hubei Chuangmein laboratorio-teollisuuspuistossa pidettiin menestyksekkäästi Shenzhen Chuangmein 2018 vuoden lopun yhteenveto ja 2019 strateginen käyttöönottokokous. Yli 20 keski- ja korkean tason johtoryhmän jäsentä Chuangmein hallituksessa, osakkeenomistajat ja osastopäälliköt Henkilöstö osallistui kokoukseen.

Puheenjohtaja Chuangmei Jiang teki kokonaisvaltaisen, objektiivisen, oikeudenmukaisen ja yksinkertaisen yhteenvedon yhtiön kehityksestä vuonna 2018. Chuangmein tärkeimmät tapahtumat vuonna 2018 ovat seuraavat: Hubei Chuangmei -laboratorion teollisuuspuiston I-vaiheen rakentamisen kokeilutuotanto, Shanghain paviljonki, Pekingin paviljonki Guangxin paviljonki BOKA, CRM ja OA käynnistettiin virallisesti. Chuangmei Labin huippuluokan räätälöityjä yhden luukun palvelualustoja ovat kunniajohtajat ja erinomaiset yhteistyökumppanit. He ehdottivat myös yhtiön kehityskehitystä seuraavien kolmen vuoden ajan ja kuvaivat yhtiön kauniita tulevaisuudessa Jokainen kauneushenkilö voi tuntea yrityksen valoisan tulevaisuuden ja vahvistaa jokaisen meistä luottamusta ja päättäväisyyttä voittaa!

Pääjohtaja Xu suoritti yksityiskohtaisen analyysin yrityksen muutoksista ja myynnistä vuonna 2018 ja otti käyttöön tehtävät vuonna 2019. Pääjohtaja Wu teki henkilökohtaisen ymmärryksen yhtiöstä vuonna 2018 ja nosti tuotantoa, projektia ja myyntiä. Korkeammat vaatimukset; eri osastojen päälliköt tekivät tiiviin yhteenvedon työstä vuonna 2018, analysoivat edellisen vuoden työtä ja tekivät yksityiskohtaiset suunnitelmat vuoden 2019 kehitysvuodelle valmistellakseen uutta vuotta parempien saavutusten saavuttamiseksi. .

Laboratorion huippuluokan räätälöinti, hyvä luomisen lähde!

2019-maksu on jo kuulunut, ja tavoite on ollut selvä. Noudattakaamme tehtävää "tehdä kiinalaisista laboratorioista turvallisempia", vilpittömää omistautumista, kovaa työtä ja pragmaattisuutta pyrkimällä tulevaisuuteen, rohkeutta hengittää taistella nykyhetkeen perustuen, keskittyen tulevaisuuteen, kamppailee edelläkävijänä, yhtenäisenä ja yritteliäisenä ja pyrkii saavuttamaan koko vuoden tavoite! Samaan aikaan odotamme, että laboratorion rakennusalan yhteistyökumppaneita liittyisi laboratorion korkealuokkaiseen räätälöityyn yhden luukun palvelualustaan ja sitoutuvat yhdessä "teollisuuteen, yhteisrakentamiseen ja jakamiseen". , voittaa ja pyrkii rakentamaan kohtaloyhteisöä laboratorioalalla "