Etusivu > Näyttely > Sisältö

Koulun laboratoriotilojen ulkoasu

Aug 22, 2018

Laboratorio on tärkeä osa koulun rakentamista. Se on paikka, jolla varmistetaan opetussuunnitelman toteutus, opiskelijoiden alkututkimuskokeet, tuotannon testausosaaminen sekä tieteellinen ja teknologinen toiminta. Sen vuoksi on erittäin tärkeää luoda hyvä ympäristö laboratorion kouluttamiseksi. Riippumatta siitä, onko koulu on rakennettu tai se on parhaillaan luomassa laboratoriota, meidän on kiinnitettävä huomiota laboratorioympäristöasetteluun. Yliopiston laboratorioympäristön asettelussa olisi noudatettava seuraavia periaatteita ja vaatimuksia:

1. Asettelun tulee olla kaunis ja antelias

Kaunis ja mukava ympäristö on tärkeä tekijä opiskelijoiden houkuttelemisessa ja opiskelijoiden kiinnostuksen kokeissa. Siksi laboratorion suunnittelussa valittu talo olisi paras laatu. Jos kyseessä on uusi koealue, harkitse sen ulkonäköä ja sisäistä rakennetta. Rakentaessasi, yritä koristella laboratorion sisä- ja ulkopuolella kauniisti.

Erityisvaatimukset ovat:

1 Ovien ja ikkunoiden sekä laboratorion ja siihen liittyvien talojen pöytä ja jakkara on maalattava.

2 sisä- ja ulkoseinän on oltava valkoista ja täydellistä, seinän hameiden on oltava maalatut tummanvihreät maalit, maan vaatimukset ovat sementti- tai terrakottalattia, kaikissa taloissa on oltava katot ja katot on kunnostettava.

3 välineet ja lääkekaapit olisi sijoitettava siististi ja ne voidaan näyttää maadoitusmerkinnöissä.

4 kaapin korttien ripustustilan tulee olla yhtenäinen, ja ne kaikki sijoitetaan kaapin oven lasin vasemman yläkulman sisäpintaan. Kabinettikortin kirjoittamisen tulee olla siisti ja siisti, ja opettajat, jotka kirjoittavat kauniimmin, täyttävät ne.

2. Se on yksi laitteiden ja laitteiden ylläpidon perusedellytyksistä välineen ja pölyn ylläpidon kannalta.

Tätä varten verhot on ripustettava laboratoriossa ja kiinnitetyissä tiloissa, ja kankaan on oltava tumma ja paksu. Betonilattia on maalattava lattiamaalilla vähentäen ulkoisen pölyn tunkeutumista ja sisäilman virtausta, mikä edistää maaperän puhdistamista. Samanaikaisesti riippuvien verhot ovat tarpeen myös tummien tilojen järjestämiseksi optisten kokeiden aikana ja tiettyjen välineiden ja lääkkeiden suojaamiseksi huume- ja lääkehuoneissa. Jotta opiskelijoiden kengät voitaisiin vähentää sedimentin viemiseksi laboratorioon, opiskelijoiden olisi vaadittava muuttamaan asteikot laboratorioon. Koulun pitäisi lisätä tossut ja laittaa ne oikeaan asentoon.

Jokainen laboratorion pöytä olisi varustettava "jätepakkauksella" ja rätillä. "Jätelaatikko" voidaan tehdä Coca-Cola-pulloilla, ja raaka-aineiden on oltava yhtenäisiä. Kun käytät ottelutikutteja ja muita pieniä jätteitä, et voi heittää niitä pois ja laittaa ne "jätehuoltoon". Ruusua käytetään puhdistamaan pöytää ja jakkaraa. Käytön jälkeen se ripustetaan testipöydän piilossa. "Jätelaatikko" voidaan sijoittaa koepöydän laatikkoon tai hyllyyn.

3. Laboratorion olisi oltava täynnä tieteellistä ilmapiiriä

Laboratorio poikkeaa tavallisesta luokkahuoneesta. Se on paikka kehittää opiskelijoiden laatua. Siksi sen asettelun on täytettävä vahvalla tieteellisellä ilmapiirillä.

Erityisvaatimukset ovat:

1 Iskulause on esitelty liitutaulun yläosaan. Iskulause fontti on leikattava vaahtomuovilla, jossa on punainen mainosväri edessä ja kaunis vene. Iskulause voidaan valita seuraavista iskulauseista (liitteenä).

2 Tutkijat tai tutkijat, jotka tunnetaan laboratorion kummallakin puolella olevista seinistä käyttäen kevyitä kehyksiä ripustettaviksi, laboratoriossa, joka roikkuu 4 - 6 kehystä, jousituksen on oltava siisti, kaikki tasainen. Kaupungin instrumentaalinen audiovisuaalinen asema on täydellinen joukko tutkijoiden muotokuvia.

3 Laboratorion takana oleva taulu tulee julkaista säännöllisesti, ja sisältö voi sisältää tieteellisiä kenttiä, toimintatapoja ja mielenkiintoisia kokeita. Lisäksi, kun rakennetaan laboratorio, on tarpeen suunnitella ja rakentaa eritelmien mukaisesti. Tieteellisten laitteiden ja laitteiden yhtenäinen ja yhtenäinen järjestely on tärkeä edellytys laboratorion vahvan tieteellisen ilmapiirin varmistamiselle.

4. Ulkoasu on myös vakava ilmapiiri

Tiede on vakavaa. Laboratorio ei ole paikka, jossa opiskelijat voivat pelata ja leikkiä, joten rajoituksia on noudatettava tiettyjä sääntöjä ja määräyksiä. Laboratoriossa ja oheisissa taloissa on nostettava kaupungin aseman yhtenäistä painamista koskevat säännöt ja määräykset (yhteensä 6):

Opiskelijakokeilusäännöt ripustetaan laboratorion edessä olevan taulun yhdelle puolelle;

Muut viisi on ripustettu sopivaan paikkaan laboratorionvalmistushuoneessa. Koulu, jossa ei ole valmistelukerrosta, voidaan ripustaa instrumenttilevyjen pöydän yläpuolelle tai muuhun sopivaan paikkaan helposti lukematta. Kuusi tulostusjärjestelmää on ripustettu lasikuvilla.


5. Puhdista ympäristö laboratoriossa

Jos laboratorion ympäristö on erittäin hyvä, mutta ympäröivä ympäristö on sekava, laboratorio on kadonnut, joten laboratorion sisä- ja ulkopuolella on puhdistettava usein, pitää ulkona puhtaana ja ulkoiset käytävät ja ympäröivä alueet eivät voi olla sekaisin. Asiat, mutta myös tehdä hyvää työtä vihannesten ja kaunistamisen, hieman enemmän kukkia ja puita, enemmän raitista ilmaa; laboratorio on osa koulukampusta, se on myös koulun "ikkuna" ympäristöstä, voi heijastaa koulun sisäisen rakentamisen ja hallinnan tasoa. Siksi koulun on lisäksi lisättävä ja varattava laboratorion tilat, mutta myös kiinnitettävä huomiota laboratorion ja siihen liittyvien huoneiden ympäristöasennukseen. Edellä mainittujen periaatteiden ja vaatimusten noudattamisen periaatteen mukaisesti meidän on käytettävä aivoja luomaan omia ominaispiirteitämme niin, että opettajat ja opiskelijat voivat tuntea olonsa lämpimänä ja mukavana ja täynnä tieteellistä ilmapiiriä laboratoriossa.