Etusivu > Näyttely > Sisältö

Rutiinitutkimus- ja tutkimustutkimus

Nov 03, 2018

Moderni laboratorio ei ole yksinkertainen yksi tai kaksi laboratoriokalustoa. Se on yksinkertainen laboratorio, mutta järjestelmätekniikka, kokonaislaboratorion suunnittelutilaisuussuunnitelma ja sen koealueen on täytettävä tietyt avaruusstandardit. Seuraavassa on viittaus laboratorion rakentamiseen erityinen kirja "Guangdongin laboratorio remontin suunnittelu suunnittelu opas"

Guangdongin laboratorion remonttihanke:


Laboratorion koristelu on pääosin jaettu yleiseen laboratorion koristeluun ja puhdistuslaboratorioon. Puhdistuslaboratorion koristelu on jaettu neljään laatuluokkaan puhtauden mukaan, jotka ovat neljää laatua P1, P2, P3 ja P4. P4 on puhdas suorituskyky ja korkea turvallisuustaso. Puhdistamiseen ja koristeluun on tyypillisesti kaksi erilaista materiaalia, nimittäin kivivillaa sisältävä teräslevy ja lasimagnesium-teräslevy. Lasi-magnesium-värin teräslevyn hinta on suhteellisen korkea, mutta se on suhteellisen korkealuokkainen tulipalon ja ulkonäön kannalta; asiakkaat voivat perustua todellisiin olosuhteisiin. Käytä materiaaleja.

lab furniture 9.27-1

1. Värin teräslevyn väliseinän rakentamisessa noudatamme tiukasti seuraavia teknisiä vaatimuksia:


(1) Korkeus ja melutaso: laboratorion katto ja maanpinnan korkeus ovat 3 metriä, laboratorion ääni on ≤60dB, suhteellinen kosteus on 40% ~ 60%, lämpötila on 22 ° C ± 3 ° C (tai 18 ° C - 25 ° C, kesä ei ylitä ylärajaa, talvi ei ole alempi kuin alaraja).

(2) Väri teräslevyn seinämä ja katto: Laboratorion väliseinä käyttää korkealaatuista kaksipuolista komposiittikerrosta teräslevyn puhdistamiseksi ja lasin väliseinän väliseinän on saavutettava lämmöneristys, äänieristys, korroosionesto, palontorjunta, helppo puhdistus ja desinfiointi. Teräslevyn kokonaispaksuus on 50 mm, teräslevyjen paksuus molemmilla puolilla ei saa olla pienempi kuin 0,6 mm ja epäorgaaninen magnesiumgelimateriaali on täytettävä (polystyreenipolymeerivaahtoa tai EPS-materiaalia ei saa käyttää ). Paloluokitus on luokka A. Värillisen teräslevyn seinäpinnan ja maan ja värillisen teräslevyn seinäpinnan leikkaus käsitellään epoksihartsilla ruiskutetulla alumiinilejeeringillä, jonka säde on vähintään 30 mm. Värilliset teräslevyliitokset on suljettava. Tiiviste vaatii tuodun lääketieteellisen tiivisteen ja ei saa tuottaa haihtuvia myrkyllisiä kaasuja. Värilliset teräspinnoitteet, kaarisepoksipäällystysmateriaalit ja saumausmateriaaleilla on oltava antistaattiset ominaisuudet, jotta haitalliset partikkelit eivät adsorboidu seinän pinnalle. Väri teräslevy on testattava ennen asennusta. Käytävällä oleva väliseinä on valmistettu tuodusta alumiinioksidikäsittelystä, joka on puolikovaa kaksinkertainen karkaistu lasi-ikkuna (kaksoislasit, joissa on säädettävä alumiiniseos). Lasin paksuus on 8 mm ja alareuna 1100 mm maasta. Poikkileikkauksen ulkoseinä on 12 mm hiekkapuhallettua karkaistua lasia.


Guangdongin laboratoriorahoitushanke, onko laboratorionne asianmukaisesti säädetty?

1, sisäverkon korkeus


Tavanomaisen laboratorion ja tutkimustilan sisätilan nettokorkeus: kun ilmastointi ei ole asetettu, sen ei tulisi olla alle 2,70 m; Ilmastointilaitteessa ei saa olla alle 2,40 m. Kävelyn selkeä korkeus ei saa olla alle 2,20 m. Erityislaboratorion sisäverkon korkeus määritetään koelaitteiden koon, asennuksen ja kunnossapidon vaatimusten mukaisesti.


2, auki


Vakiolaboratorion standardiyksikön avaaminen on määritettävä testipenkin leveydellä, järjestelyllä ja etäisyydellä. Testipenkissä oleva rinnakkain sijoitettu vakioyksikkö ei saa olla alle 6,60 m.


3, syvä


Rutiinilaboratorion syvyys on määritettävä testipenkillä, savupiipulla ja koelaitteiston laitteella, eikä sen tulisi olla alle 6,60 m. Kun savukaasua ei ole, se ei saa olla alle 5,70 m.


4, ikkuna


Lämpö- ja ilmastointitekniikan laboratorion rakennuksen tulisi pienentää ulompi ikkuna-aluetta valaistusvaatimusten täyttämisen lähtökohdaksi. Laboratorion ulkoisessa ikkunassa ilmastoinnin tulee olla hyvä ilmanpitävyys ja lämmöneristys, ja se on asetettava avaamaan kelkka vähintään 1/3 ikkunaluokasta. Pohjakerroksen, puuportaiden ja kellarikerroksen ulkoseinät on suojattava hyönteisiltä ja jyrsijöiltä.

Shenzhen University Laboratory Design -suunnittelu Chuangmei VOLAB kiinnittää huomiota ominaisuuksiin, kun se rakentaa laboratoriota: laboratorio kiinnittää huomiota teknologian edistämistoimiin ja on yhdessä organisoi molekyylibiologisen rajatekniikan ja proteomiikan kokeilut Hongkongin yliopiston ja Guangdongin proteomiikan laboratoriossa. Koulutusta on laajennettu yli 100 ihmiseen ja hänellä on hyvät sosiaaliset edut.

Laboratorio on laitoksen avoin laboratorio ja tarjoaa pitkän aikavälin eläinmallin valmistelua (krooninen sydämen vajaatoiminta, sydänlihasiskemia ja reperfuusio, ateroskleroosi, maksafibroosi, rasvamaksa, maksaentsymaattinen oireyhtymä, krooninen munuaisten vajaatoiminta, endotoksemia, koliitti, maksasyöpä vivo-kuvantaminen, paksusuolisyöpä in vivo -kuvaus jne.), solujen eristäminen ja viljelmä, stabiilisti ekspressoivien solulinjoiden seulonta, ELISA, patologinen leikkaus ja värjäys, immunohistokemia, geenin kloonaus ja subkloonaus, proteiinin ilmentäminen ja puhdistaminen, reaaliaikainen kvantitatiivinen PCR RT-PCR), proteiinin (membraaniproteiinin, fosforyloidun proteiinin) immunoblottaus, erottelu ja tunnistaminen perinteisten kiinalaisen lääketieteen monomeereihin, tuumorien in vivo kuvaaminen, molekyylibiologian ja solubiologian tekninen tuki ja tekniset palvelut sekä hyväksytty. tutkimus yhteistyössä Guangzhou University of Traditional Chinese Medicine, Jinan Un monimuotoisuutta ja useita sairaaloita.