Etusivu > Näyttely > Sisältö

Paine-ero PCR-laboratorion jokaisessa huoneessa

Dec 14, 2018

Ne, jotka tietävät jotain laboratoriosta, uskovat, että kaikki tietävät, että PCR-laboratoriossa tärkeintä on säätää ilmavirran paine-eroa jokaisessa huoneessa. Erityisesti ilmavirtaa vahvistuksessa ja tuotealueissa ei voida törmätä toisiinsa ristikontaminaation ja havaitsemisen ja uuttamisen välttämiseksi. Tietojen päällekkäisyys epäonnistui jne. (Huoneen puhtaus, puhtaan huoneen ja 100 000: n standardi voidaan sijoittaa); sen vuoksi PCR-prosessin suunnan mukaisesti reagenssin valmistus, standardivalmiste, monistusvyöhyke, tuoteanalyysialue. Suhteellisen paine-eron tulisi myös vaihdella reagenssien valmistuksesta tuoteanalyysiin suuresta matalaan. Säätöprosessin tosiasiallisessa käytössä puuttuu kuitenkin puskuripaine, jota on vaikea säätää asetettuun arvoon, jos vahvistus ja tuotepuskuri -5 ~ -10Pa, on ongelma, että paine-ero on epätasapainossa aikana Käyttöönotto, esimerkiksi puhdas käytävä virtaa puskuriin puskurin suunnassa, joka on pieni negatiivisen paineen kammio. Kun puskuri lentää passiivisesti negatiivisen paineen sisäiseen kammioon, kanta on positiivinen paine, niin että puskuriilma on suurempi kuin ilmansyöttömäärä, ts. Ilmansyöttö asetetaan suljettuun tilaan. Negatiivisen paineen asetusarvo, joten ilman syöttö ei ole mahdollista sammuttaa negatiivisen paineen tilan säilyttämiseksi.

lab furniture 9.14

Itse asiassa niin kauan kuin ymmärrämme PCR: n keskeisen suorituskyvyn, voimme ottaa toisen tavan säätää ilmavirran järkevyyttä. Esimerkiksi PCR-puskuri ymmärretään toisena venttiilikammiona (sisä- ja puskurihuoneet ovat kaksi eristysestettä, ja puhdas käytävä on ensimmäinen. Kerroseste), joten puskurin asettaminen suhteelliseen tai absoluuttiseen positiiviseen paineeseen on välttämätöntä. ja yhdenmukainen käyttöstandardin kanssa.

Steriilin negatiivisen paineen puhtaan huoneen kohdalla on usein ongelma, että pölyhiukkaset eivät ole standardin mukaisia. Monien paikan päällä tehtyjen tarkastusten ja vuosien testaustekniikan jälkeen voin saada seuraavat kaksi ongelmaa: pölyhiukkasten ongelma, huonepaineen huonepaineasetus Mitä korkeampi asetus on, sitä suurempi on puhdistamisen vaikeus. Mitä korkeammat prosessin vaatimukset rakennuksellemme ovat, sitä pienempi pölynimurin ilmanpaine on alhaisempi kuin ulkoilmanpaine. Puhdas huone on suunniteltu siten, että sen paine on suurempi. Suhteessa ulkoilmakehän paineeseen arvo on suurempi, jos rakennusprosessi ei ole paikallaan, se johtaa negatiivisen paineen puhtaan huoneen seinäliitäntään, valaisimen teholinjan reikään, kuoren kattoon. kattolevy, vahva ja heikko seinän aukko. Pistorasia, eli pistorasio, jne., On polku, jossa ulkona oleva käsittelemätön ilmanpaine tulee negatiivisen paineen puhtaaseen tilaan, mikä aiheuttaa pölyhiukkasten negatiivisen paineen puhtaan huoneen ylittämään standardin.

Negatiivisen paineen puhtaan tilan ja puskurihuoneen puhtausasteen tulisi olla sama tai suurempi. Puhdas huoneen puhtaus puskurin ja negatiivisen paineen välillä on sama ja puhdas kaasu on sama. Taattu.