Etusivu > Näyttely > Sisältö

PP-höyhenpeite

Oct 09, 2018

On monia malleja savuhuovat. Joten tänään, Wallace bloggaajien haluavat puhua sinulle BOKA brändi PP höyhenpeitteet.

PP-materiaalin sulatusominaisuudella on vahva haponkestävyys, voimakas alkali- ja korroosionkestävyys, joka voittaa perinteisen savukaasun vaahdot, jotka ovat helposti ruostettavia, keltaisia ja halkeamia korkeassa lämpötilassa ja väkevässä happoympäristössä. Soveltuu erittäin puhtaille laboratorioille, kuten farmaseuttisille laboratorioille, elintarvikelaitoksille, puolijohdelaboratorioille, hivenaineiden laboratorioille, biologisille laboratorioille jne., Joita käytetään laajasti kemiallisissa, lääketieteellisissä, autoteollisuudessa, terästeollisuudessa, yliopistoissa ja tieteellisissä tutkimuslaitoksissa.

PP fume hood.jpg

1. Yläkaappi: Pääkehys on valmistettu 8 mm paksuisesta korkealaatuisesta PP-polypropeenista. Se hitsataan homogeenisella hitsaustangolla, jonka väri on sama. Sillä on erinomainen happo- ja alkali- kestävyys sekä erinomainen säänkestävyys. Yläosa on suunniteltu yläkannen pumppauksella, ja deflector on valmistettu homogeenisesta PP-materiaalista, jolla on erinomainen happo- ja alkali- kestävyys. Asennusmitat ovat tieteellisiä ja järkeviä, eikä ilman virtausnopeus ole maksimaalisen pakokaasun talteenoton kannalta.

2. Käyttötaulukko: Tuuletusmittari käyttää yleistä hitsaussuunnitelmaa yläkaapin kanssa. Henkilöiden käyttöpinta ei ole varustettu vedellä ja ylivuodon estolla. Työtaso voidaan myös varustaa muilla materiaalipöydillä asiakkaan tarpeiden mukaan. Ylempi pesuallas on konfiguroitu käyttäjän vaatimusten mukaisesti.

3, alempi kaappi: säilytyskaapin runko, käyttäen 8mm happoa ja alkalista kestävää PP-materiaalia, taivutusprosessin avulla, jotta pylvästä muodostuisi "neliömäinen putkirakenne" ja "T" -tyyppinen rakenne, voi saada hyvän kuormituskyvyn.

4, liikuteltava ovi: ei segmentin muotoilua, tunnet valoa.

BOKA Labin high-end-räätälöinti on yhden luukun palvelualusta, johon kuuluvat vihreä tutkimusrakentaminen ja -suunnittelu, laboratoriokokonaisuuden yleinen suunnittelu, laboratorion sisäinen rakennustekniikka, laboratorion huonekalujen räätälöinti, laboratoriovälineiden kulutustarvikkeet, laboratoriotoimintojen ylläpito ja kokeilu. Laboratorion korkeatasoiset räätälöidyt palvelut, kuten huoneiden siirtäminen, laboratoriot online-ostoskeskustelu, laboratorion offline kokemus kirjastokokemuksesta.