Etusivu > Näyttely > Sisältö

Fysikaalinen laboratorion asettelu

Aug 21, 2018

Fysikaalisten laboratorioiden rakentamisessa meidän on yhdistettävä fysiikan ominaisuudet, tehtävä kattavia ja pitkäjänteisiä näkökohtia teknologiassa ja järjestettävä tieteellisempi, standardoitu, kätevä, turvallinen ja kauniimpi malli. Kaapit ja telineet on sijoitettava rinnan ja kohtisuoraan toisiinsa vinoutumatta. Epäsäännöllisesti muotoilluissa huoneissa, kuten: ei-täydellisissä suorakulmissa tai seinän kulmissa on vinossa, kaapit ja hyllyt on järjestettävä siten, että näkyvän tilan kansi ja käyttöalue ovat sileät. Kaapin ystäväkanavan suunnan on oltava sellainen, että järjestelmänvalvojalla on enemmän yleistä seurantavaihetta normaalilla työskentelyalueella (bitti) ja sillä on suora pääsy. Kuvassa on taipumus "tarkastella koko huoneen ja nähdä sen kaiken", "liikkua ja ottaa asioita, mennä suoraan." Edellä mainittujen järjestelyjen jälkeen luonnon valaistus voidaan myös ottaa huomioon. Lisäksi koko huoneeseen on asetettava riittävät keinotekoiset valaistusolosuhteet (valot), jotta saadaan hyvä valaistus sadepäivinä, varhain aamulla tai yöllä tavanomaisissa epänormaaleissa työajoissa.

8.21-1.jpg

1. Yksi fyysisen instrumenttihuoneen kortti.

2. Alue on yli 15 neliömetriä ja laite saavuttaa toisen luokan standardin.

3, kirjoituspöytä, laboratoriopöytä.

4, tuoli, laboratorio tuoli, tuoli.

5, työkalupakki Työkalulaatikko, työkalupakki kokeellisille opettajille välineiden ja kotitekoisten instrumenttien korjaamiseen.

6. Kytke Kokeellisen opettajan työpöytä on varustettu huokoisilla pistorasioilla.

7. File Cabinet Pieni kirjahylly (koe-ohjaimen pöydälle) tai kirjahylly. Tallenna asiaankuuluvat datatiedostot.

8. Instrumenttikotelo Fyysisen instrumenttikotelon kokonaistilavuus on yli 5 kuutiometriä. Purkaus on siisti ja yhdensuuntainen, ja korkeus ja paksuus ovat periaatteessa samoja.

9. Laitekaapin on oltava tukeva ja ilman muodonmuutoksia, halkeamia, vaurioita, maalipäästöjä jne.

10, instrumenttikaappi Instrumenttikaapin pitäisi pystyä tallentamaan kaikki instrumentit, erityisesti korkeat instrumentit erityislaitteiden kaappiin.

11. Suurikokoinen tarra Suuren mittakaavan merkki, joka ilmaisee tallennetun laitteen tyypin, on sijoitettu instrumenttikaapin yläpuolelle.

12, kaapin vasemmalla puolella olevan kaapin ulkopuolelle, joka on sijoitettu kaapin vasemmalle puolelle, vasemmalle ja oikealle.

13. Kaapin ulkopuolella Kotelon laite täytetään kaapin ulompi runko. Tilaus täytetään ylhäältä alas, mikä osoittaa laitteen numeron, nimen ja eritelmän. Määrä jne. Määräpylväässä on yksi sarake kullekin muutokselle.

14. Koulujärjestelmä Jokainen neljästä järjestelmästä on ripustettu kokeilijan pöydän yläpuolelle. Yläraja on 2-2,5 metriä maanpinnasta ja noin 0,5 metrin päässä nurkasta.

15 Säännöt Mittariston säännöt on ripustettu testipöydän yläpuolelle ja ne ovat 2-2,5 metriä maanpinnan yläpuolella.

16. Vastuut Kokeellisella opettajalla on yksi työtehtävä, joka on riippuvainen kokeilijan pöydän yläpuolelle ja yläosa on 2-2,5 metrin päässä maasta.

17. Ikkunaverhot Joukko yksivärisiä (viileitä) sävyjä kangasverhot ja kiskotyyppiset verhot kullekin ikkunalle (ovesta).

18, valaistus Luokkahuoneen valaistusstandardien, valaistuslaitteiden mukaan, linjan asettelu olisi standardoitava.

19. Pohjakerros Betonilattia tai laatta asetetaan maahan ja maa on litteä ilman kaivoja.

20, seinäseinä Seinä on tasainen, kaavittu tai maalattu, ei ylimääräisiä tarroja ja ripustuksia, ei saastumista, ei irtoamista.

21. Ovet ja ikkunat Lasi on puhdas ja kirkas, ei vaurioita, ei maalaa ja muita saastepisteitä; ovi- ja ikkuna-aukko on tiukka, maali on sileä ja puhdas, eikä siinä ole pudota.

22. Terveys Lattiat, seinät, katot, kevyet seinät, kattotuulettimet ovat saniteettitiloja, ei pilaantumista ja johdinten johdotus on siisti ja siisti.

23. Varastointijärjestys Laitteet puretaan luonnollisen instrumentin luokituksen mukaisessa järjestyksessä ja varastointi on siisti, kaunis ja tieteellinen.

24, säilytyssäännöt Kaapin yläosaan sijoitetut kevyet instrumentit, raskas sijoitettu kaapin alaosaan, korkealle sijoitettu sisäpuolelle, lyhyt ulkona.

25, huolto ja kymmenen puolustus: pöly, kosteus, valo, ruoste, sokki, hometta, pakkasneste, tulipalo, räjähdys, virustorjunta.

26, palonsammutus, joka on varustettu palosammuttimella.

27, kosteudenkestävä 3-4 laatikkoa kalkinpoistoa, ilmanvaihto ajallaan.

28, erillinen kirjanpito.

29. Luettelo Näytetään luettelo opetusvälineistä, joka ilmoittaa kaikkien olemassa olevien instrumenttien ja laitteiden numeron, nimen, erittelyn ja mallin sekä olemassa olevan määrän sekä yläseinän.

30. Kokeellinen suunnitelma Kokeellinen opetussuunnitelma viimeisten kolmen vuoden aikana.

31. Kokeelliset tiedotteet Kokeelliset kirjaukset opiskelijoista viimeisten kolmen vuoden aikana.

32. Ilmoitukset Opiskelijan viimeisen kolmen vuoden kokeiluilmoitukset on sidottu kirjoihin palkkaluokan ja lukukauden mukaan.

33. Rekisteri Opintovälineiden aiheuttamien vahinkojen rekisteröintikirja ja selvitys työkyvyttömyyskorvauksesta kolmen viimeisen vuoden aikana on selkeä.

34. Rekisteri Opetuslaitteita käytetään lainaamaan rekisteriä ja käytetään instrumentteihin viimeisten kolmen vuoden ajan.