Etusivu > Näyttely > Sisältö

Käyttöohjeita korkean ja matalan lämpötilan vuorotellen testikammioon

Sep 04, 2018

Korkean ja matalan lämpötilan vuorotellen Testaa jaoston toiminta varotoimet:

 

1. Älä käytä koneen, jos vahingoittunut tai epämuodostunut purettaessa. Voit estää sähköiskun tai toimintahäiriö ja toimintahäiriöitä, tee virta ennen asennus ja johdotus on suoritettu.

 

2. johdotus on oltava oikea ja on perustuttava. Epäonnistuminen maahan voi aiheuttaa sähköiskun, toimintahäiriö, epänormaali näyttö tai suuria virheitä mittaus.

 

3. Tämä tuote on ex-suojattu tuote. Älä käytä jatkuvasti lämpötilan ja kosteuden kone ympäristön syttyvän tai räjähtävän kaasu.

 

4. välttää konerikon korkea ja matala lämpö vuorotellen kammion, Anna virtalähteen jännite-alueella.

 

5. Ota yritä avaa testi laatikko luukku laitteen käytön aikana. Jos se avataan korkeassa lämpötilassa, se voi aiheuttaa palovammoja toimijalle. Avaaminen alhaisessa lämpötilassa voi vahingoittaa frost henkilökunta aamulla ja saattaa aiheuttaa höyrystin jäädyttää ja vaikuttaa viilentävä vaikutus. Jos sinun on avattava se, tee töitä suojelua.

 

6. tuuletusaukkoja elimen olisi säilytettävä välttää toimintahäiriö, epänormaali toiminta, alennettu elämään ja palo.

 

7. Älä anna pölyn, lanka, rautajauhetta tai muita asioita Kirjoita koneen asennuksen aikana, muuten toimintahäiriö tai vika tapahtuu.

 

8. Tarkista terminaalin ruuvit ja haltija säännöllisesti, Älä käytä niitä löyhästi. Välineen käytön aikana power input terminaali kansi on asennettuna riviliitin estää sähköiskun.

 

9. on kiellettyä purkaa, käsitellä, muokata tai korjata korkea ja alhainen lämpötila vuorotellen kammion ilman lupaa, muuten siellä on epänormaali toiminta, sähköiskun tai tulipalon.